- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
boğa burcusun demi sen benimde 8 nisan nisan çocuğuyuz bizOylamanin ilk gunu benim dogum gunummm : ) 25 nisann yihuuuu
Mekik cok etki ediyor dimii..Benim 3 ayı geçti başlayalı belimi 5 cm incelttim bunu gördükçe daha da hırslandım aklıma estikçe mekik çekiyor buluyorum kendimi :)
boğa burcusun demi sen benimde 8 nisan nisan çocuğuyuz bizvalla 3 5 gün erken doğsaydın koç burcu olurdun takılırdık marga neyse boğada iyidir
ben nereye oy vereceğimi bulamadım ya o yarışmada sanırım başlayınca çabuk bitmiş galiba sonra gelirim dedim girdiğimde bitmişti yarışmayaa @yamukprenses benımde oyum sanaydı nolduysa erken mı bıttı yoksa ben mı yanlıs anladımm sana oyumu vermeedımmgırdıgımde yarısma yoktu
Hahaha bir oy kacmisyaa @yamukprenses benımde oyum sanaydı nolduysa erken mı bıttı yoksa ben mı yanlıs anladımm sana oyumu vermeedımmgırdıgımde yarısma yoktu
Sevgili Marga topikçe katılıyoruz. Bende bir aksilik olmazsa yarın göndereceğim resmi.
Evet bogayim : ) bircumun tam ozelliklerini tasiyorum valla
hayırlı olsun
heyecanla bekliyoruz
şu ana kadar kaç yarışmacı katıldı acaba
Sıkı ve dik popolar olarak geliyoruz.Topikce miiiiay cok sevindimmm cok sagolub katildigin ve katilacaginiz icinn . Basarilar dilerim simdiden resimleri bekliyorummm
Hahahaha bu yarisma icin formda kaliyorsunuz haaa ay guldurdun beniiii cok yasaaaSıkı ve dik popolar olarak geliyoruz.
Evet tatlım aynen öyle.
Hahahaha bu yarisma icin formda kaliyorsunuz haaa ay guldurdun beniiii cok yasaaa
Evet bebeğim hele bir 19 numaramız var ki. Pek iddialıyız. Değil minorwegian ?
Evet çok etkili ben bi kaç farklı çeşitte mekik çekiyorum twister disk kullanıyorum birde squat yapıyorum hepside çok etkiliMekik cok etki ediyor dimii..
Bende dambılsız calisinca cok az terliyorummm..
Elimde mutlaka dambil olcak
katılmayın yaaEvet bebeğim hele bir 19 numaramız var ki. Pek iddialıyız. Değil minorwegian ?
Sende gel bebeğim bizim topiğe.katılmayın yaakıskanırımm
oraya mı ımm sey tamamSende gel bebeğim bizim topiğe.Kıskanma sana da yaparız sıkı ve dik popo.
Bekliyorum canim benim.. :) nasıl gidiyor hazırlıklar :)bende yarına yollıycam sanırsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?