- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Vaaay, yarışma başlamış! Hayırlı uğurlu olsun. :)
yok kuzu en dengelı oymus .. kavgayı hıc sevmez .. uzlastırıcı bı burcmusDengesiz burc abooggg : )
bekledıgım an geldı cattıBasladi canim hosgeldinn : ) kaldigimiz yerden devam ediyoruz : )
Kazen boyle istiyor kuzum bir aya yaydik. son bir hafta ise oylama olacak : )24 gün fazla değil mi ?
24 gün fazla değil mi ?
Beni yarışmaya sokup aradan siyrilmaya çalışıyorsun değil mi Hain domdomhahahayok yok katıll gozumuz guzel gorsunnn esmerım bıcım bıcımm olurem esmer ıcın
Tesekkürederim evet görüp görebileceğim tek ödüldü onu da kaptimyok kız benimki inandırıcı neyse katılayımda yarışma sonunda konuşuruz artık ben senden ümitliyim bu sefer
senin prensesin varmış katılma benceşaka bir yana tebrik edeyim yemek yarışması birincisi olmuşsun imzana bittim ya gece görmeyim rüyama girer
yok kuzu en dengelı oymus .. kavgayı hıc sevmez .. uzlastırıcı bı burcmus@tatlibikiz dogru mu kı margom senın burcun ne
Sen perde pilavı ile çoktan hak etmiştin onu.Aynı anda sormuşuzbilmiyorum canım yemekten sonra şansımı fazla zorlamayayim diyorum.xirvede bırakmak gerek bazen,zaten şans eseri 1.oldum
bana tekrar bı acsanaBeni yarışmaya sokup aradan siyrilmaya çalışıyorsun değil mi Hain domdom
Tesekkürederim evet görüp görebileceğim tek ödüldü onu da kaptim
İmza mi dedin,istersen sana da bir gazoz acarım
dogru tabı kızyok kuzu en dengelı oymus .. kavgayı hıc sevmez .. uzlastırıcı bı burcmus@tatlibikiz dogru mu kı margom senın burcun ne
Kime gore neye gore haha : )dogru tabı kız
becerıklı olur bogadaYahu bende dengesiz bilirim : )
Benim burc boga kuzum..
Belli olmuyor nu haha :)
Margarikotin kusmuyuz canım ya,hiç sesin soluğun cikmiyorKazen boyle istiyor kuzum bir aya yaydik. son bir hafta ise oylama olacak : )
ben yengecımm bene nıye sormeyonnKime gore neye gore haha : )
Katıl katıl alin su tatlibikizin elinden madalyayi haha : )durun bende katılcam sonunculuk benim ona göre
Margarikotin kusmuyuz canım ya,hiç sesin soluğun cikmiyor
herkese göre,sen hariçKime gore neye gore haha : )
ben yengecımm bene nıye sormeyonn
hı bi de hiç susmaz boğalarbecerıklı olur bogadayok en sakın .. kendıne ha esprı yetenegı olan ..arkadas cev.sevılen .. dengelı . sakın bırcmus .. karsı cınste dıs gorunuse onem verırmıs
Madalyani koparirsam gorursun hih cantaci kizherkese göre,sen hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?