- 12 Şubat 2015
- 6.490
- 15.739
- Konu Sahibi Huy Meselesi
katılcakmısın cnmKatilacakmisin kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılcakmısın cnmKatilacakmisin kiz
Selam canım, katılacak misin yarışmaya?slm hanımlar
evt canım katılcam ne gıycem hala bılmıyorum dun tum kıyafetlerımı doktum yok cık bu da olmaz dıye dıye gerı topladım elımı cabuk tutmalıyım ama sankı .. sen tatlım ??Selam canım, katılacak misin yarışmaya?
yok ınamıyorum bu cumleyedurun bende katılcam sonunculuk benim ona göre
Aynı anda sormuşuz bilmiyorum canım yemekten sonra şansımı fazla zorlamayayim diyorum.xirvede bırakmak gerek bazen,zaten şans eseri 1.oldumkatılcakmısın cnm
hahaha yok yok katıll gozumuz guzel gorsunnn esmerım bıcım bıcımm olurem esmer ıcınAynı anda sormuşuz bilmiyorum canım yemekten sonra şansımı fazla zorlamayayim diyorum.xirvede bırakmak gerek bazen,zaten şans eseri 1.oldum
yok kız benimki inandırıcı neyse katılayımda yarışma sonunda konuşuruz artık ben senden ümitliyim bu seferyok ınamıyorum bu cumleye
senin prensesin varmış katılma bence şaka bir yana tebrik edeyim yemek yarışması birincisi olmuşsun imzana bittim ya gece görmeyim rüyama girerAynı anda sormuşuz bilmiyorum canım yemekten sonra şansımı fazla zorlamayayim diyorum.xirvede bırakmak gerek bazen,zaten şans eseri 1.oldum
dadlınaa ay motıve ettın benı ama sanmıyorum ya o ımza bı gun benım olacak ama ne zaman bılmiremyok kız benimki inandırıcı neyse katılayımda yarışma sonunda konuşuruz artık ben senden ümitliyim bu sefer
senin prensesin varmış katılma bence şaka bir yana tebrik edeyim yemek yarışması birincisi olmuşsun imzana bittim ya gece görmeyim rüyama girer
senin imzada fena değil ya iki zıt kutup gibi olmuşsunuzbakalım bu ayarışmada ne yapacaksın takipteyimdadlınaa ay motıve ettın benı ama sanmıyorum ya o ımza bı gun benım olacak ama ne zaman bılmirem
sende katılsanaa canımm ımzam cok guzel dmıısenin imzada fena değil ya iki zıt kutup gibi olmuşsunuzbakalım bu ayarışmada ne yapacaksın takipteyim
evet baya iyi yakıyor imza sanırım katılmayı düşünüyorum yani vazgeçmeden katılsam iyi olur yoksa her an vazgeçebilirm çok iddialı değilim ama eğlenceli duruyorsende katılsanaa canımm ımzam cok guzel dmıı
ah ah o ımza yok mu o ımza katıl canım katıll senı cok merak ettım bılıyo musun yarısmada sımdıden basarılar guzelımevet baya iyi yakıyor imza sanırım katılmayı düşünüyorum yani vazgeçmeden katılsam iyi olur yoksa her an vazgeçebilirm çok iddialı değilim ama eğlenceli duruyor
Selam kuzummm : ) bende islerimi bitirip geldimmm : )slm hanımlar
Hadi bakalim merakla bekliyorum hepiniziii : )Inşallah, canım
hosgeldın kuzmmm ben gıdıyorum gayrıSelam kuzummm : ) bende islerimi bitirip geldimmm : )
Hadi bakalim merakla bekliyorum hepiniziii : )
Dengesiz burc abooggg : )terazı bıtanem
Yarışma başlamışharika bir konsept olmuş bu sefer ki.civil civil harika şeyler çıkacak bu sefer eminim.