- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Vaaay, yarışma başlamış! Hayırlı uğurlu olsun. :)
Basladi canim hosgeldinn : ) kaldigimiz yerden devam ediyoruz : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaaay, yarışma başlamış! Hayırlı uğurlu olsun. :)
yok kuzu en dengelı oymus .. kavgayı hıc sevmez .. uzlastırıcı bı burcmus @tatlibikiz dogru mu kı margom senın burcun neDengesiz burc abooggg : )
bekledıgım an geldı cattıBasladi canim hosgeldinn : ) kaldigimiz yerden devam ediyoruz : )
Kazen boyle istiyor kuzum bir aya yaydik. son bir hafta ise oylama olacak : )24 gün fazla değil mi ?
24 gün fazla değil mi ?
Beni yarışmaya sokup aradan siyrilmaya çalışıyorsun değil mi Hain domdomhahaha yok yok katıll gozumuz guzel gorsunnn esmerım bıcım bıcımm olurem esmer ıcın
Tesekkürederim evet görüp görebileceğim tek ödüldü onu da kaptimyok kız benimki inandırıcı neyse katılayımda yarışma sonunda konuşuruz artık ben senden ümitliyim bu sefer
senin prensesin varmış katılma bence şaka bir yana tebrik edeyim yemek yarışması birincisi olmuşsun imzana bittim ya gece görmeyim rüyama girer
yok kuzu en dengelı oymus .. kavgayı hıc sevmez .. uzlastırıcı bı burcmus @tatlibikiz dogru mu kı margom senın burcun ne
Sen perde pilavı ile çoktan hak etmiştin onu.Aynı anda sormuşuz bilmiyorum canım yemekten sonra şansımı fazla zorlamayayim diyorum.xirvede bırakmak gerek bazen,zaten şans eseri 1.oldum
bana tekrar bı acsana haha yok kuzu gırcem ben sen de ol ..Beni yarışmaya sokup aradan siyrilmaya çalışıyorsun değil mi Hain domdom
Tesekkürederim evet görüp görebileceğim tek ödüldü onu da kaptim
İmza mi dedin,istersen sana da bir gazoz acarım
dogru tabı kızyok kuzu en dengelı oymus .. kavgayı hıc sevmez .. uzlastırıcı bı burcmus @tatlibikiz dogru mu kı margom senın burcun ne
Kime gore neye gore haha : )dogru tabı kız
becerıklı olur bogada yok en sakın .. kendıne ha esprı yetenegı olan ..arkadas cev.sevılen .. dengelı . sakın bırcmus .. karsı cınste dıs gorunuse onem verırmısYahu bende dengesiz bilirim : )
Benim burc boga kuzum..
Belli olmuyor nu haha :)
Margarikotin kusmuyuz canım ya,hiç sesin soluğun cikmiyorKazen boyle istiyor kuzum bir aya yaydik. son bir hafta ise oylama olacak : )
ben yengecımm bene nıye sormeyonnKime gore neye gore haha : )
Katıl katıl alin su tatlibikizin elinden madalyayi haha : )durun bende katılcam sonunculuk benim ona göre
Margarikotin kusmuyuz canım ya,hiç sesin soluğun cikmiyor
herkese göre,sen hariçKime gore neye gore haha : )
ben yengecımm bene nıye sormeyonn
hı bi de hiç susmaz boğalarbecerıklı olur bogada yok en sakın .. kendıne ha esprı yetenegı olan ..arkadas cev.sevılen .. dengelı . sakın bırcmus .. karsı cınste dıs gorunuse onem verırmıs
Madalyani koparirsam gorursun hih cantaci kizherkese göre,sen hariç