- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
katılcakmısın cnmKatilacakmisin kiz
Selam canım, katılacak misin yarışmaya?slm hanımlar
evt canım katılcamSelam canım, katılacak misin yarışmaya?
yok ınamıyorum bu cumleyedurun bende katılcam sonunculuk benim ona göre
Aynı anda sormuşuzkatılcakmısın cnm
hahahaAynı anda sormuşuzbilmiyorum canım yemekten sonra şansımı fazla zorlamayayim diyorum.xirvede bırakmak gerek bazen,zaten şans eseri 1.oldum
yok kız benimki inandırıcı neyse katılayımda yarışma sonunda konuşuruz artık ben senden ümitliyim bu seferyok ınamıyorum bu cumleye
senin prensesin varmış katılma benceAynı anda sormuşuzbilmiyorum canım yemekten sonra şansımı fazla zorlamayayim diyorum.xirvede bırakmak gerek bazen,zaten şans eseri 1.oldum
dadlınaa ay motıve ettın benı ama sanmıyorum yayok kız benimki inandırıcı neyse katılayımda yarışma sonunda konuşuruz artık ben senden ümitliyim bu sefer
senin prensesin varmış katılma benceşaka bir yana tebrik edeyim yemek yarışması birincisi olmuşsun imzana bittim ya gece görmeyim rüyama girer
senin imzada fena değil yadadlınaa ay motıve ettın benı ama sanmıyorum yao ımza bı gun benım olacak ama ne zaman bılmirem
sende katılsanaa canımmsenin imzada fena değil yaiki zıt kutup gibi olmuşsunuz bakalım bu ayarışmada ne yapacaksın takipteyim
evet baya iyi yakıyor imza sanırım katılmayı düşünüyorum yani vazgeçmeden katılsam iyi olur yoksa her an vazgeçebilirm çok iddialı değilim ama eğlenceli duruyorsende katılsanaa canımmımzam cok guzel dmıı
ah ah o ımza yok mu o ımzaevet baya iyi yakıyor imza sanırım katılmayı düşünüyorum yani vazgeçmeden katılsam iyi olur yoksa her an vazgeçebilirm çok iddialı değilim ama eğlenceli duruyor
Selam kuzummm : ) bende islerimi bitirip geldimmm : )slm hanımlar
Hadi bakalim merakla bekliyorum hepiniziii : )Inşallah, canım
hosgeldın kuzmmm ben gıdıyorum gayrıSelam kuzummm : ) bende islerimi bitirip geldimmm : )
Dengesiz burc abooggg : )terazı bıtanem
Yarışma başlamışharika bir konsept olmuş bu sefer ki.civil civil harika şeyler çıkacak bu sefer eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?