- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bencedeee devretsinnnn artik alalimmmm vermese de alalimmmmm
Alacaz başka yolu yok bunun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencedeee devretsinnnn artik alalimmmm vermese de alalimmmmm
Teşekkür ederim ablacım, bakalım belki katılırım süre de baya uzunmuş.
3 hafta içinde baya da katılım olur :)
Ya ya
Bendengeçtigeçiyor.com moduna girdim bile
O kesin abla saç konusunda herkes baya tırsmıştı, bu sefer baya katılım olurRica ederim fıstığım ne demek,bu sefer katılım çok olur herhalde :))
Mor renge bayılırım, sen de açık tenlisin gayet de güzel olur. Eşin kıskanıyor bence seni çekemiyor genç kalışınıHafta sonu bir tane mor elbise aldım,akşam eşim diyorki çok aradınmı bu rengi diyorben bulurum didim yok yani birde hafif mini bir elbise
Hanım ablam nirelereesin ya Benmi göremiyorum seni senmi yoksun anlayamadım.Hafta sonu bir tane mor elbise aldım,akşam eşim diyorki çok aradınmı bu rengi diyorben bulurum didim yok yani birde hafif mini bir elbise
Mor renge bayılırım, sen de açık tenlisin gayet de güzel olur. Eşin kıskanıyor bence seni çekemiyor genç kalışını
Güle güle kullan ablacım.
Hanım ablam nirelereesin ya Benmi göremiyorum seni senmi yoksun anlayamadım.
ıyılık yavruu senden açmışsın konuyu hadi bakalımmm.. çok güzel çok güzell..Kakooossaa naber : )
evettttt yahu bensiz olurmu bak görecen geçen seferdekinden daha fazla oy alacamm. ilk denememdi ..Sen katilcan meselaaa : )
spor spor ne olcek senin bu halinn..üç lafın ikisi sporr.. allah versinde gözümüz var yanii..Bolca vaktiniz var canim. Acele etmeyin yaniii : ) valla bende spora devam ediyorummm bugun hamur isinden uzak durmam lazim.. fazlasiylada mekik cekmem lazimmm Allahtan alet var yoksa belim kopuyo
he he vermicen bende öyle yırtınıyordum ..şefliğimi vermem diye öyle bi alıyorlarkii. çatdana..vermiiceeem
ben seni tutuyorum hatunum çok kaldı bu madalya ondaa.Alacam bak gör
Öyle kıskançlık değil abla, senin taş gibi olduğunu görüp ahlanma vahlanma halleriİlk defa mor aldım,tek kalmış kaptım hemen aldım,birde çakma sarışın olunca,yok ya öyle kıskançlık huyu yoktur onda.
Sağol hayatım,daha iyileri sana olsun
ben seni tutuyorum hatunum çok kaldı bu madalya ondaa.
Yakışırrrrrr.tam ilk bahar rengiiiHafta sonu bir tane mor elbise aldım,akşam eşim diyorki çok aradınmı bu rengi diyorben bulurum didim yok yani birde hafif mini bir elbise
Öyle kıskançlık değil abla, senin taş gibi olduğunu görüp ahlanma vahlanma halleri
Koyu mor rengini çok severim. Moru lacivert veya beyaz ile kombin yapmaya bayılırım.
Ay alışveriş modum gelmiş benim
Söke söke alacaz madalyasını elinden.
Yakışırrrrrr.tam ilk bahar rengiii