En son ne zaman ağladınız ?

Demekki bi ben deqilmişim sulugöz:) dün aglamıstım iş arkadsımla tartısımızda ama kimseye göstermeden lavaboya cıktım iki damla göz yası akıttım rahatladımda
baskalarının yanında aglamaktan gücsüz görünmekten nefret ediyorum aglamaktan nefret ediyorum

1,5 aydır hergün; her an var ağlama potansiyelim ... ne zaman bitecek bu ağlamalarım bilmiyorum... biterse ona olan sevgim de bitmiş mi demektir ? :(

dün ağladım doğmak üzere olan ikiz bebeğini karnında kaybeden evlatlarına kavuşamayan yüzlerini bile göremeyen birinin ne hissettiklerini yazdığı mektubu okurken ağladımsenağlama

birde 2 gün önce kızı yetim kalmış bir şehit eşinin duyguları ağlattı beni

kendimi onların yerine koyduğumda dayanılmaz bir acı olduğunu gördüm

allahtan sabır ve rahmet diliyorum

Ben 3 gün önce eski sevgilimin aldığı kalpli yastığı görünce ağladım hem de bardaktan boşalırcasına

dün akşam ıssız adamı izlerken ...
gece yattığımda beni terkeden sevgilime de ağladım korkak olduğu için...

ben en son ne zaman agladım,kızımı üniversiteye gönderirken hemde havaalanında, hıçkırarak kerdeşime sarıldım ve agladım.

en son dün gece uyumadan önce bi fasıl ağladım. cumartesi aşkım gittiğinden beri ağlıom. çok özledim onu yaaaaa. az daha yazarsam yine ağlıcam oyüzden yazmayayım bariiiiiiii.

bugün ağladım otobüste akan göz yaşalrımı farkettirmeden sildim kimslere şimdi yine ağlıyorum mutlu değilim ben bunun için sanırım. hani derler ya gülen yüzün arkasındaki mutsuz insan işte o benim anladım ben bana huzur mutluluk haram

ben kolay ağlayan bir insan olmama rağmen şu aralar içinde bulunduğum durum nedeniyle sık sık ağlıyorum ve en son 1 saat önce ağladım

Daha yeni ağladımsenağlama.Herkes bir kazık atıyor.Üstüne basıp geçmek istiyorlar.Dostlukmuş,arkadaşlıkmış hiçbirine inancım kalmadı artık:delphin:

Back
X