Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Demekki bi ben deqilmişim sulugöz:) dün aglamıstım iş arkadsımla tartısımızda ama kimseye göstermeden lavaboya cıktım iki damla göz yası akıttım rahatladımda
baskalarının yanında aglamaktan gücsüz görünmekten nefret ediyorum aglamaktan nefret ediyorum
dün ağladım doğmak üzere olan ikiz bebeğini karnında kaybeden evlatlarına kavuşamayan yüzlerini bile göremeyen birinin ne hissettiklerini yazdığı mektubu okurken ağladımsenağlama
birde 2 gün önce kızı yetim kalmış bir şehit eşinin duyguları ağlattı beni
kendimi onların yerine koyduğumda dayanılmaz bir acı olduğunu gördüm
en son dün gece uyumadan önce bi fasıl ağladım. cumartesi aşkım gittiğinden beri ağlıom. çok özledim onu yaaaaa. az daha yazarsam yine ağlıcam oyüzden yazmayayım bariiiiiiii.
bugün ağladım otobüste akan göz yaşalrımı farkettirmeden sildim kimslere şimdi yine ağlıyorum mutlu değilim ben bunun için sanırım. hani derler ya gülen yüzün arkasındaki mutsuz insan işte o benim anladım ben bana huzur mutluluk haram