En son ne zaman ağladınız ?

mütemadiyen ağlıyorum, 5 yıldır gözümde yaş dinmiyor, sebebi sevdiğim erkek. herşey çok problemli yaşandı,en son arkadaşımın evinde geçen hafta pazar sanki sinirlerim bir anda çözüldü ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım,zaten bir iyi ağlamaya ihtiyacım var,herzaman böyle ağlayamıyorum,o gün daha da ağlayacaktım ama gözlerimden belli olup annem eve gidince üzülmesin diye ağlayamadım,ama her an dokunsan ağlayacak gibiyim...yine şöyle hıçkıra hıçkıra içim çözülürcesine ağlayabilsem rahatlasam,içimde herşey kaskatı sanki senağlama :1no2:

en son dun bu saatlerde agladım...gece korkunc bır ruya gordum agladım...bıraz sulu gozum...

Bende en son bu sabaha karşı yatağımda ağladım. Bazı olayların arka arkaya gelmesi beni çok üzdü ve yatağımda düşünürken birden bire gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı.

Dun gece agladim...uyurken ani bir hareket sonucu elimi komideye vurdum, acidi, kanadi...
yahu ben yanliz yatarken çok rahattim yaaa

dün değil ondan önceki gece ağladım şarkı dinliyodum yavrularıma ağladım görmediğim kucağıma alamdığım erkenden çekip giden yavrularıma.......... zaten 5 aydır hep onlar için ağlıyorum....... ikizlerimee

dün gece eski sevgilime dön die yalvarırken ağladım,gözlerim şişti ağlamaktan,ama sora yine beni sakinleştiren o oldu canım benim:)

20 gun kadar önce eşimin facesinde 1 haftalık tanıdığı bi kızı eklediğini görünce o eklemiş ben bulmadım kabul ettim sadece demesine rağmen sileceksin die inatlaştık tartışma buyudu monitörü yere attım sınırımden ağladım aslında haksızlık etmiştim hem ona hem yaptığıma hemde aşkışıma üzüldüm ya -sildirdim ama-

dün gece eski sevgilime dön die yalvarırken ağladım,gözlerim şişti ağlamaktan,ama sora yine beni sakinleştiren o oldu canım benim:)

döndümü peki benim eskisi de benim ağlamama dayanamıyo arkadaşım her sevgin ağladı üzüldü falan dediğinde surat ifadesi hemen değişiyormuş, çok üzülüyormuş.üzülüyolarda niye ağlatıyolar senağlama

Gece,bir önceki gece,daha önceki gece.......:çok üzgünüm:

ve şuanda ateş gibi yanıyo vücüdüm gözlerim dolu dolu
ağlamamak için zor duruyorum,,,,lanet olsn

düşünüyorumda en son ne zaman ağlamıstım :uhm:
2-3 hafta öncedir herhalde :uhm:

allah kimseleri ağlatmasın :Saruboceq:

dün gece karnım ağırdı da ağladım niye hep ağrıyo ya :çok üzgünüm:

Dün akşam:(((((
Bu adamın işkolikliği, rahat tavırları, umursamazlığı, gayet rahat bir şekilde "aaaaa o kadar oldu mu görüşmeyeli " demesi beni çileden çıkarıyor...:(((((

hamileliğimden dolayı sürekli ve herşeye ağlıyorum şu siralar ilaki bir nedeni olmasada durup dururken gözlerim dolabiliyor
ondan önce 3 ay önce dedemi kayip ettik onun ölümüne çok ama çok ağlamıştım. Nur içinde yatsın dedeciğim

az önce ağladımmm:çok üzgünüm:kızıma bağırdığım için ve hiçbirşeyi etkilemediği için önce halımı boyadı sonra da bardak takımımı kırdı ama nafile yaramazlığa devam şaşırdımhihoyyyt:sm_confused:

geçen akşam ağladım...
tv de haberlerde annesiz babasız bir çocuk vardı
ve koruyucu ailenin o çocuğa göstermiş olduğu sevgi,ilgi beni ağlattı...
sonrasında o çocuğun o aileden alınıp,başka tanımadığı aileye verilmesi,
ve o çocuğun psikolojisi ağlattı beni...
beni hep askerler ve çocuklar ağlatır zaten...
sevgiler...

Back
X