En son ne zaman ağladınız ?

şimdiiiiiii askerimi özledim ben!!!!!! nıluferın TA UZAK YOLLARDAN ŞARKISI çalıoo
Ta uzak yollardan
Koştum geldim senin kollarına
İçimde yanan hasretinle ben
Baktım durdum senin yollarına
Sensizlik bir ölüm sanki

Haykırsam göklere
Şimdi yanımda
Beni benden çok seven
Dünyalar benim olsa
Yinede istemem
Yanlız sensin benim yüzümü güldüren

Bir rüzgardı esen
Ayrılıklarla bizi kahreden
Gözlerimde tüten bir aşktın sen
Yıllar yılı bitip tükenmeyen
Çok özledim seni ben

Haykırsam göklere
Artık yanımda
Beni benden çok seven
Dünyalar benim olsa
Yinede istemem
Yanlız sensin benim yüzümü güldüren..............

biraz önce ağladım.....sebebi yok canım sıkıldı nedense............

be sık sık aglarim..konu basligini okuyunca herhalde benim kadar aglayan yoktur, en son 1 ay once 1 hafta once gibi cevaplar vardir diye dusunmustum...cevaplar hep dun veya bugun gibi olmus...demek ki bi ben degilmisim :)

Akşamdan beri ağlıyorum. Ben 4 yıl bu adamı mı bekledim, 1,5 yıldır da bunu mu baba yapmaya çalışıyorum diye kendime kızıyorum. Eşimin düşünmeden yaptığı hareketler ve hassaslaşan kalbimin iyice kırılması....Nrmyn arkadaşım sana teşekkür ediyorum. Akşam 2,5'a kadar benimle uğraştı ve yamulan beni düzeltti. Rabbim herkese böyle gerçek dostlar nasip etsin.

Son düzenleme:
eskiden çok ağlardım şükürler olsunki artık ağlayacak kadar çok üzüldüğüm birşeyler yok ama okadar sinirlerim laçkaki dizilerdeki duygusal anlara bile gözlerim yaşarıyor........olsun buna razıyım tüm yaşananlardan sonra .....

ptesi arena programında şehit öğretmenler anlatılırken ağladım...
97de tuncelide öldürülen bir şehit annesinin kelimesine çok içerledim...
"gündüzüm yok benim hep karanlıktayım ve bu arkadasım olan acıyla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum"

Yaklaşık 10 gün önceydi sanırım. Benim oğluşum beni çok üzmüştü. Hep aynı şeyler tekrarlandığı için çatır çatır ağladım...zaten beni bir oğlum böyle ağlatıyor. Çok takıyorum üzülüyorum iyi bir çocuk olmazsa diye kendimi yiyip bitiriyorum. :oklava:

Yaklaşık 10 gün önceydi sanırım. Benim oğluşum beni çok üzmüştü. Hep aynı şeyler tekrarlandığı için çatır çatır ağladım...zaten beni bir oğlum böyle ağlatıyor. Çok takıyorum üzülüyorum iyi bir çocuk olmazsa diye kendimi yiyip bitiriyorum. :oklava:

Køtu dusunme..køtu olur..
Iyi dusun iyi seyler olsun ogluna =)

Ben en son pazar gunu O.Cocuklari filiminde agladim, nasil guzel bir film øyle isminin okadar køtu olmasina ragmen.:delphin:

ptesi arena programında şehit öğretmenler anlatılırken ağladım...
97de tuncelide öldürülen bir şehit annesinin kelimesine çok içerledim...
"gündüzüm yok benim hep karanlıktayım ve bu arkadasım olan acıyla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum"

tüylerim diken diken oldu okuyunca.çok anlamlı iç acıtan bi söz söylemiş.yüreğim acıdı çok abimi kaybedeli yıllar oldu ama ben ve ailem o karanlıktayız hala. allah sabır versin sevdiklerini kaybedenlere.çok zor. :a015:

dun aksam..;annem benden giderken, arkasindan baktim camdan ve agladim.
yeni evliyim...ailemi çok ozluyorum...hastaydim ve geldi yanima.
aksam da gitti tekrar. gitmesine dayanamadim
:-(

pazar günü ıssız adama gittim ve hüngür hüngür ağladım
off çok acıklıydı sonu yaa:S

2 gün önce mide bulantılarım hat safhadaydı, anamı düşündüm ben beni büyütürken neler çaktiklerini düşündüm, oturdum ağladım.

senağlama10 Kasım Günü..Issız Adam'a Gittiğimde Boğazıma Bişey Düğümlenerek Ağladım

bende sanirim en son bugun aglicam cunku icim bi tuhaf daraliyorum fenayim bi sey yapmak istemiyorum
oturup aglamak geliyor sanirim aksama kalmaz musluklar acilcak

Back
X