En son ne zaman ağladınız ?

En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum. Sanmayın ki ağlayacak birşeyim yok. Kaçıyorum kaçabildiğim kadar.

sel arkadaşımın annesiyle ilgili yazdıgı konuda agladım çok güzel çok içten bi yazıydı

bu sabah ağladım..daha doğrusu ağlayarak uyandım..rüyamda ablam kaza yapmıştı çok kötü oldum..gözümü açınca dünyalar benim

Dün sabah ağladım tvde cengiz kurtoğlu vardı eski parçalarını söyledi canlı olarak, lise yıllarım aklıma geldi,insanlarda, ilişkilerde nekadar saf ve temizdi ozamanlar diye düşündüm efkarlandım ağladım.

gecen hafta cerrehpaşada doktorun yanından cıkarken agladım cunku rahım agzı kanser baslangıcı varmış bende tedavlere basladım ama ogluma her sarıldıgımda kaybetme korkusuyla hep aglıyorum bu gozyası ne zaman bıter bılmıyorum yorgunum onun ıçın arkadaslar herseyın heranın tadını cıkarın bıdaha o anlar gerı gelmez sevgılı nedırkı unutulur heran bulunur bı gun ondan daha cok seven bırı bulunur o zmn bu halınıze gulersınız bıle ama saglık ole deıl helekı bı yavrunuz varsa cok zor allaha emanet olun

gecen hafta cerrehpaşada doktorun yanından cıkarken agladım cunku rahım agzı kanser baslangıcı varmış bende tedavlere basladım ama ogluma her sarıldıgımda kaybetme korkusuyla hep aglıyorum bu gozyası ne zaman bıter bılmıyorum yorgunum onun ıçın arkadaslar herseyın heranın tadını cıkarın bıdaha o anlar gerı gelmez sevgılı nedırkı unutulur heran bulunur bı gun ondan daha cok seven bırı bulunur o zmn bu halınıze gulersınız bıle ama saglık ole deıl helekı bı yavrunuz varsa cok zor allaha emanet olun

gecmis olsun canim umarim bian once sagligina kavusursun tip cok ilerledi tedavisi artik mumkun kalbini ferah tut. ben en son ne zaman agladim derseniz son uc aydir aglamadigim gun yok bu aralar problem oldukca cok

en son düğn akşam ağladım edirnede yangın sonucu ikibuçuk yaşındaki kızıyla birlikte ölen bi tanıdık yengemin kızkardeşi için ağladım halada çok üzgünüm ayrıca internette okudum olayla ilgili yazıyı alkol aldı deniyor böyle bişey olmaz olamaz ama depresyon ilacı kullanıyomuş neden araştırma gereği duymazlarki bu insanın anne babsı var hacca gitmiş insanlar bu ne saygısızlıktır allah kimseyi ağlatmasın...

geçmiş olsun canım ben en son dün amcama agladım akciğer kanseri daha 8 yaşında oğlu ve doktorlar hiç ışık yakmıyor oysa umutlu hala olanlardan habersiz radyoterapi bitti agrılarım dinecek diyor bugunde sana ağladım allah kimseye yaşatmasın en büyürk düşmanıma bile allah gülsün yüzünüze sizi çocuklarınıza bağışlasın sen daga şanslısın yolun başındasın sakın eksik etme tedavini kendinden önce çocuğun var sana çok ihtiyacı olan ümidini kırma olur mu? ümit tükenince tükenir insana.s.

az önce ağladım oğlumun sınıf arkadaşının annesi ağlıyordu onunla birlikte oturdum ben de ağladım

bu sabah ... ama şimdi gülümsüyorum ... hayat çok komik çünkü... bazı şeyleri göstermek için önce canını yakıyor ... sonra bir bakıyorsun o acıyla birlikte umut doğuyor...

en son ne zaman ağladınız ne güzel bir soru, iki hafta önce cumartesi günü hıçkıra hıçkıra ağladım , çünkü kocamın beni aldattığını kabullenmek o kadınıda sevdiğini düşünmek çok zor geldi.....

en son bu sabah eşime benim haklı, onun haksız olduğunu anlatmak için bağırıp çağırırken ağladım....sonra gesssmelere gittik, bana hediye aldı..ama gerçekten haksızdı...

30 ekim günü canım babacığımı kaybettim:(( ve o günden beri aklıma geldikçe ağlıyorum..Allah başka acılar yaşatmasın..

şuan aglıyorumbenneyaptımki eşim benı yanlış anladı ondan

ben sabah yalnızlığıma ağladım.çevremde o kadar çok insan var ailem var yavrum var ama ben yalnızlığıma ağladım....tek başıma her şeyle savaştığıma ağladım.değmiycek insanlara değer verip yediğim kazıklara ağladım...bu yaşta bu kadar yorgun olmama ağladım.herkese güler yüzümü göstermek zorunda kaldığıma ağladım...rüyamda rahmetli eşimi gördüm ona ağladım....ağlamak mutlu yada mutsuz güzel bi duygu ağlıyosak hissediyoruz demektir....

Back
X