En son ne zaman ağladınız ?

geçen hafta pazar günü şakır şakır ağladım...
TV de ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLAR diye bi prog. vardı..şehit ailelerini gösterip canlandırma yapıyorlardı..
Eşimle birlikte salya sümük ağladık... Bende eşimi askere göndericem...
Ama gün içinde de öyle minik ağlamacıklar yaşıyorum.
Dedim ya eşimi göndericem diye o yüzdn çok fazla duygusallaştım her şeye gözlerim dolar oldu

benimde hoşlandığım biri vardı ama sanırım o benden benim kadar hoşlanmıyo ve daha 2, buluşmamızda beni evine çağardı bende gitmedim.sonra değişti benim kadar masum düşünmediğini anladım ve ağladım

çok sancım var sanırım dayanamayıp bende şimdi ağlıcam :1no2::a015:senağlama

ahhhh...dün ağladım...düğünüme 10 gün kala eşyalarım yeni gelmişken evimi su bastı...susarsam delireceğimi farkettiğim için yanımda kim olduğunu umursamadan (ki iki aile de vardı) deli gibi ağladım...kabaran laminantlarım düzelmedi ama olsun...:)

son iki aydır sürekli ağlıyorum.tabi arada durulmalar oluyor.ama bu sevgilim olucak insan beni çok üzüo.ayrılamıyorum da çünkü biliyorum o zman daha çok ağlıcam..

en son gecen pazar ağladım ama kendmi tutuyorum artık onun için artık ağlamıyacagımm

bende en son birbucuk ay once cok sevdigim amcaminoglunun mezari basinda hickira hickira agladim
iki kere gidebildim sadece mezarina turkiyeye gittigimde gidebiliyorum ancak
ama mezar tasinda ismini gorunce kendimi tutamiyorum

Ben de çok ağlıyorum.Bazen herşey zoruma gidiyor kaldıramıyorum.
Dokunsalar şimdi bile ağlarım sebebsiz. Belki de çok doluyum ondandır...

en son dün gece agladım.çok doluydum herşey gözümü dolduruyordu işyerinde bile kendimi zor tutuyordum.ama akşam evde dinlediğim bir şarkıda dayanamayıp hıçkırahıçkıra agladım.dayanacak gücüm kalmadıgını hissettim.sevdiklerimden uzak olmak en çok istediğim şeyin gerçekleşmemesi beni çok mutsuz yapıyoo neolacak benim bu halimmm.Şeniz

senağlama bende 26.07.2007 eşimin her zamanki gibi senin ailen benim ailem takıntısı yüzünden tartışıp ağladım ağladım ama değdi doğrusu bir güzelde haşladım eşimi.

orhan baba derya dil yarası dil yarası en acı şey imiş diye.

bende diyorumki

ne orhan ne ferdi
anlamadı benim derdimi
sadece sen anlarsın
müslüm baba beni
nereden sevdim o zalimi:Roflol::Roflol:

senağlama
orhan baba derya dil yarası dil yarası en acı şey imiş diye.

bende diyorumki

ne orhan ne ferdi
anlamadı benim derdimi
sadece sen anlarsın
müslüm baba beni
nereden sevdim o zalimi:Roflol::Roflol:

Hay Allah seni ne yapmasın güldürdün beni....

ben hep ağlıyorum son 1yıldır..ve sadece eşim için..nası beni bırakıp gitti diye onsuz ne yaparım diye...

Hay Allah seni ne yapmasın güldürdün beni....

çitlenbik arkadaşlık ne için hem dertleşeceğiz hem ağlayacağız hemde güleceğiz diymi.

ben ağlamayı FERDİ'den
bağlanmayı ORHAN'dan
isyanı MÜSLÜM'den
yıkılmamayı MAHSUN'dan öğrendim:enbuyukkk:

Simdi agladim,haberlerde hastaneye terkedilen bir bebek gordum,ben bu kadar isterken bir baskasi nasil birakipda gidebiliyor yarabbim bir tanede bana ver derken tutamadim kendimi ve basladim isteee.

kendimi yanliz hissettikce agliyorum sarkilari dinlerken.. cunku bana uzak ve yabancilarin arasindayim yanlizlik cok korkunc bir his... birde baba ocagimi cok ozluyorum,annemlerin kiymetini dusunurken cok agliyorumm... bebisim beni gorup o da uzuluyor.. senağlama

Back
X