En son ne zaman ağladınız ?

nerdeyse 2aydır hergün...2senelik bir ilişkim vardı ilk ciddi ilişkim hayatımın bir çok ilkini yaşadığım insan oleki san 5aydır evli gibiydik aynı evde yaşamaya başlamıstık canımı vericek kadar çok seviyordum...ilişkinin başlarında bi kere aldattı beni affettim ama 1kerelikle kalmadı 2.sini öğrendiğimde çıldırdım o kıza yazdığı aşk mektubunu okudum o kız için beni terketmek istedi ve kız onu istemeyince bana geri döndü ama ben bunları bu şekilde diil baska yalanlarla dinledim...ilişkimiz bitti hemde çok kötü aynı okuldayız ve hergün karşılaşıoruz onu gördükçe kendımden nefret edıorum nası bu kararkterdeki birine güvenirim die...

Ben de 1 aydır her gece ağlıyorum, nişanlımla bir ay önce ayrıldık, üstelik aileler yüzünden. Nefret hissetmiyorum ama yaşanılanları da hazmedemiyorum. İnsanlar ne kadar acımasız olabiliyorlar, kendi mutlulukları için çocuklarının hayatını nasıl silebiliyorlar anlamıyorum. Herkes "sen çabuk atlattın, çok güçlüsün" diyor, bilmiyorlar ki yastığım, odalar, duvarlar her gece ne kadar çok hıçkırığa katlanıyorlar.

30 ocakta bademcik ameliyatı yüzünden eniştemi kaybettim 28 yaşındaydı...3 gün önce bunu bi arkadasımla msn de paylastım onunda aynı zamanlarda babası vefat etmiş karşılıklı ağlaştık msn de :(

30 ocakta bademcik ameliyatı yüzünden eniştemi kaybettim 28 yaşındaydı...3 gün önce bunu bi arkadasımla msn de paylastım onunda aynı zamanlarda babası vefat etmiş karşılıklı ağlaştık msn de :(

canım Allah rahmet etsin ben de bademcik ameliyatı olmak istiyordum korktum şimdi hatırlatmak istemem ama neden oldu acaba?

12 Kasım 2008 okulda en sevmediğim kişi beni seviormuş bunu da tüm sınıfın önünde sınıftan sevdiğim çocuk tahtaya kocaman kalp yaptı bunu yazdı arkadaşlarım dalga geçti bana bunu nasıl yakıştırdıklarına inanamadım o an çok sinirliydim bende hepinizin Allah Belasını Versin diye ağlayarak tüm sınıfı dağıtmıştım :) Hala da unutamıyorum o günü

ben her an aglamaya hazir ve nazirim...
öyle illa birsey olmasi gerekmiyor...
dinledigim bir sarki, okudugum bir yazi veya aklima gelen her hangi bir sey beni aglatabilir...
yani benim gözlerim nemlidir daima..

Cuma günü, anneannemi yoğun bakımda gördüğümde, elini öptüğümde, o da benim elimi öptüğünde sevinçten =)

bu akşam..

bir şarkı dinlerken gözlerim doldu ağlamaya başladım

o şarkıyı her duyduğumda gözlerim dolardı ama bu akşam ilk defa yaş aktı..

bende erkek arkadaşımla ayrıldığım zamanlarda ağlıyordum gizli gizli.sonra ne aptalmışım dedim kendi kendime...

yaklaşık 15 gün önce. az öncede ağlamamı gerektiren acı değil ama sinir bi durum oldu feeekat tuttum kendimi ağlamadım çünkü o sinirlerimi bozan kişinin benim için hiçbir değeri olmadığını farkettim ve değerli gözyaşlarımı onun için heba edemezdim.

ben de çok kolay ağlarım.ağlayan birini gördüğümde veya haberlerde izlediğim acı olaylara.en son birkaç gün önce hıçkıra hıçkıra ağladım.bir programda işsizlikti konu;muhabir işsizler kahvesinde çay içmeden oturan,bütün gün iş bekleyip duran gündelik işçilerle konuşuyordu.zavallı adamlardan birine bugün ne yediniz diye sordu.adam sabah ekmekle zeytin yemiştim dedi.açtı ve parası yoktu,bunun bilinmesine içlendi gururu kırıldı sonra yutkundu utandı döndü gitti..çok ama çok üzüldüm.uzun bir süre ağladım.

4 gün önce ailevi problemlerden dolayı oturduk agladım canım annemle..kıyamam ona hayat çok acımasız..:çok üzgünüm:a.s.

Geçen sene erkek arkadaşımla kardeşimin yanına gitmiştik...
Çok büyük kavga ettik ve dönüşte otobüste ayrı oturduk, ayrılmıştık...
O yolculuk bitene kadar kendimi tuttum, erkek arkadaşım indikten sonra öyle bi ağladım ki bütün otobüs bana bakıyordu...
1 saat boyunca hiç durmadan ağladım ...
Hiçbir zaman unutamam o günü ....

Geçen sene erkek arkadaşımla kardeşimin yanına gitmiştik...
Çok büyük kavga ettik ve dönüşte otobüste ayrı oturduk, ayrılmıştık...
O yolculuk bitene kadar kendimi tuttum, erkek arkadaşım indikten sonra öyle bi ağladım ki bütün otobüs bana bakıyordu...
1 saat boyunca hiç durmadan ağladım ...
Hiçbir zaman unutamam o günü ....

en son gecen sene ağladın yani:uhm::1shok:

Yaklaşık 10 gün önce ağladım ayağımdaki alçı ve dikişler çok sıkıntı veriyordu .
Kendimi o anda çok çaresiz hissetmiştim.

cuma günü.... eve klimacılar geldi. kapı açıldı tabi. sonra bir 2 kere girdiler çıktılar. neyse onlar gitti. kedim lokumum yok. ara babam ara... yok...çıldırmak içten değil. dedim bu aradan, kaçtı. kapı açıkken. birde iran chinchilla. bulunursa zaten direkt petshoplara satılır. yada hayatın da,sokağa çıkmamış,kesin araba altında kalır. tabii, kapıcıyla aradık. bahçeyi,apartman koridorlarını. ben de başladım ağlamaya. bir yandan ağla bir yandan ara. arada bir eve bakıyorum. yok. neyse yarım saat sonra eve geldim. birçift su yeşili göz salonda bana bakıyor. gülermisin ağlar mısın. korkak lokum. klimacıdan korkmuş ,saklanmış bir yerlere. ama ömrümü yedi, cuma günü...

Back
X