En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

esaretin bedeli bir aşk filmi değildi ama çok iyiydi hiç sıkılmadım 1994 yapımı ama insana eski gibi gelmiyor tavsiye ederim..
-
Aşkın Çekimi mutlaka izlenmesi gereken bir film dünya ikiye bölünüyor alta fakirler üst dünyada ise soylular yaşıyor ve geçiş yapmak yasak... çok tavsiye ediyorum..:confused::KK9:
-
kafa dağıtmak isteyeceğiniz başka diyarlara götüren gençlik filmleri her yaştan insana uygun ama 15-25 yaş arasına önerebilriim.:KK5:
acemi prenses
kötü kızlar
bir drama kraliçesinin itirafları
penelope
kız erkek meselesi
çılgın cuma
keşke 30 olsam
senden nefret etmemin 10 sebebi (eski ama güzel)
the duff
adı çıkmış
16 dilek
lemonade mouth
adı çıkmış
17 yeniden

"You" adlı yabancı diziyi izlemeye başladım. ilk bölümü izledim ve beni sardı. tavsiye ederim. gerilim dizisi.

"Zeki bir New York'lu olan Joe bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olur."

İçimdeki Çocuk (The Kid) (2000)

Çok tatlı, anlamlı... Çok beğendim. Filmdeki çocuğun yanaklarını sıkasım geldi! :)

Can You Ever Forgive Me? (Beni Affedebilir Misin?)

O kadar tatlı, o kadar harika bir film ki izlerken bayılacağınıza eminim.

2019'a girdik gireli sinemaya gitmeye fırsat bulamamıştım.

Bu ayın ilk bir haftasında izlediğim filmler sırasıyla şöyle;

Organize İşler 2 - Sazan Sarmalı

Çiçero

Bizim İçin Şampiyon

-----------------------------------------------------------------------

Yorum yapmaktan özellikle kaçınıyorum.
Fakat bu üç filmden 'mutlaka gidip izlemelisiniz!' diyebileceğim tek film;
Bizim için Şampiyon'dur.

Son düzenleme:
Gattaca (1997)

Barış Özcan tavsiyesi ile izledim. Çok güzel ve anlamlı bir bilim-kurgu filmi.

Gattaca (1997)

Barış Özcan tavsiyesi ile izledim. Çok güzel ve anlamlı bir bilim-kurgu filmi.

Filmin daha sonra kesilmiş alternatif bir sonu da var, "gattaca alternative ending" yazınca videosu çıkıyor ya da Barış Özcan'ın kanalından, internette başka sayfalardan bakabilirsiniz.

Velvet buzzsaw bir korku sever olarak korku kategorisinden seçerek izledim, ama sanatsal ve gerilim desek daha doğru olur.Korku öğesinin altı boş kalmış gibi.Başrolde Jake Gyllenhaal hakkını vermiş rolünün bence.

Jerry Maguire (Yeni Bir Başlangıç) (1996)
Yine Barış Özcan tavsiyesiyle izlediğim bir film. Tom Cruise filmi. Dram-komedi-romantik.
Çok etkilendim diyemem ama güzel, keyifli, anlamlı :)

South Paw ( Son Şans) şiddetle tavsiye ederim, yüksek performanslı bir korku filmi arıyorsanız daaa The exorcism of emily rose dan sonra beğendiğim Hereditary (Ayin) filmini izleyebilirsiniz kısçelerr :super:

Netflix dızısı önerecek olan bırı war mı?

Neleri izlediniz bilmiyorum ama aklıma gelenleri yazayım :)
Puan sıralamasına göre değil yazdıklarım ilk aklıma gelenlerden başlıyorum.

-you
-stranger things
-black mirror
-ölmek için onüç sebep
-ozark
-dark
-mindhunter
-tepedeki ev
-narcos
-making a murderer
-la casa de papel

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Şuan seven seconds başladık güzel ilerliyor.

Ben normalde korku filmlerinden pek hoşlanmam. Öyle ecinnidir, yaratıktır bilmem ne; hem çok basit geliyor bana hem de ergen işi geliyor, sevenleri kusura bakmasınlar.

Amaaaaa... Jordan Peele'ın şu anda vizyonda olan "Us", Türkiye'de "Biz" ismiyle gösterime girdi, çok güzel bir korku filmi arkadaşlar. Saçma hatalar yok değil, mükemmel bir film beklemeyin ama türünün hakkını veriyor. Oyunculuklar harikaydı. Sinemada izlenecek film arayanlara tavsiye ediyorum.

X