an önce the reader'ı izledim, hayatımda izlediğim en anlamsız ve sıkıcı filmlerde biriydi. 1/10.
ben de çok severim, beğendiğine sevindim funnydam kaydirigubbakcemile5 ben oscar aldı sanmıştım ama Ms. Eda almadı demiş; zaten oscarın da ne kadar başarılı bir ölçüt olduğu tartışılır gamyoncuiremsu
bende sevmemiştim. ama en anlamsızlardan değildi. o kadar anlamsız film seyretmişliğim varki en azından kate var az da olsa ralph.
kate'i zaten anlamadım ben, bu kadın çıplak gezip durdu diye mi oscara aday oldu. ralph fiennes ilk isim filmde ama filmin ikinci yarısında görüyoruz daha çok. gerçekten beğenecek bir nokta arıyorum ama bulamıyorum. tek sevincim bu filmi sinemada izlememiş olmam.
çıplaklık çok irrite etmedi benide o kadar film yapıyo bu senede buna verelim demişlerdir.ben aslında “Revolutionary Road – Hayallerin Peşinde” filminde çok beğenmiştim. ( filmde iyiydi)bide zaten 6bin akademi üyesinin oylarıyla belirleniyormuş oscar çoğu sean de olduğu gibi kate inde arkadaşıdır.
ÇILGIN DOSTLAR 2:lepi:
çok beğendim yaa
1. sini izlemiştim ve üni.de çok iyi bi nota vesile olmuştu kaydirigubbakcemile3
2si de çıkmış haberim yoktu bugün buldum
çok sevimlilergamyoncuiremsu
ama imdb puanı 5.7Çok üzgünüm çoook
Arkadaşlar muhteşem bir film, bugünlerde değişik bir film izlemek istiyorsanız gerçekten kaçırmayın. Death Note aslında bir manga serisi, bunun animelerini de internetten bulup izleyebilirsiniz. mangaları ayrı, animeleri ayrı, filmi apayrı güzel olmuş. film orijinal hikayeden biraz farklı ama çok çok güzel. bu arada müziklere de dikkat edin, süper :lepi:
KONU:
Light Yagami zeki fakat hayatından bıkmış bir lise öğrencisidir. Fakat bir şinigaminin bilerek düşürdüğü doğa üstü bir defteri bulunca (Ölüm Defteri) hayatı değişir. İçindeki kurallarda deftere kimin ismi yazılırsa öleceği yazmaktadır. Light önce buna inanmayıp kötü bir şaka olduğunu sanar. Fakat bir kere deneyip yazdığı iki kişinin kalp krizinden öldüğünü televizyondan öğrenince defterin gerçek olduğunu anlar. Defteri düşüren şinigami ile yani defterin eski sahibi ile tanışınca kendisini "Yeni Dünya'nın Tanrısı" olarak görür ve suçluları deftere yazarak ölümle cezalandırır. Halk tarafından da kendisine "kira" (Jap: katil) ismi verilir.
Sonra, birçok suçlunun kalp krizinden ölmesi Interpol ve gizemli dedektif "L" 'in dikkatini çeker. L "Kira" 'nın Japon vatandaşı olduğunu yaptığı bir test ile anlar ve hayatı pahasına olsa da Kira'yı yakalamaya çalışır.
Hikâye anime ve mangada benzerlik gösterse de farklılıklar mevcuttur.
tuçem zevkine yorumuna güvenirim..şimi bu filmi izlicim..
bu ara home sinema modundayım :)
çok faydalanıyorum bu topikten..
ne izlesem ne izlesem die düşünürken sağ elim direk bu topiği tıklıyoyerimseniben
canım benim a.s. sen bu filmi izle beğenirsen anime serisi benden sana, tamam de yollayayım. ben çok seviyorum bunu kaydirigubbakcemile5 yorumlarını da merak etmeye başladım bile delikafadulden
hihoyyyt hihoyyyt tamam o zaman annaştık..,
yüklenmesini bekliyorum şimdi az kaldı..yerimseniben
bende bugün 2 film izledim:1rolleyes:
ilki BOŞ ODA 2 (VACANCY 2: THE FİRST CUT):1shok:
ilkini de gerile gerile izlediğim filmin 2.si çıkmış :smiley-cool:
aslında 2. ama olayın başlangıcını gösteriyor
yani cinayetlerin ve bunların videoya alınmasının başlangıcı olan ilk olay gösteriliyor
ve beklediğimden değişik bi şekilde bitti
keyifle izledim
ama imdb puanı 4.8:mymeka:
ikinci filmim OTOMATİK PORTAKALfisfisfis
bugün filmi izledim ve az önce nette film hakkındaki yorumları okudum ve de yanlış yaptığımı yanlış izlediğimi anladıma.s
ben alışmışım gerilim korku filmlerine mantık aramamaya o yüzden haliyle bu filmi de izlerken hiç bir şey düşünmeden izledim:mymeka:
film bittiğinde alalaa bu işte bu yanlış var imdb puanı çok yüksek ve de beğenmeyen kimseye de rastlamadım dedim yani açıkçası ilk izleyip film bittiğinde bu muydu yani dedim:sm_confused:
ama şimdi filmin yorumlarını okuyunca filmin neler annattığını annadım ve tekrar izlicem biraz okucam ondan sonra izlicemyerimsenibenkii sanırım okuduğum kadarıyla benim gibi bi kere de bu filmi anlamayan çok kişi varkaydirigubbakcemile3
bu arada imdb puanı 8.5:1rolleyes:
boş oda tarzı filmleri sevmiyorum ama otomatik portakal :asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?