mıltım izle de yorum yapalım, haber ver ara sıra neler izliyorsun kaydirigubbakcemile2
persepolis iran devrimi sırasında bir kızı anlatıyor, yaşadıklarını ve yaşamadıklarını, hafiften siyasi dokundurmalı bir animasyon, oscar aldı. gran torino karısı ölen bir adamın (Clint Eastwood) hayatını ve mahallesindeki azınlıklarla olan ilişkisini anlatıyor. hala sinemada ve çok beğendim onu ben ya.
tucem izledım persepolisi..öok guıseldı yaa:asigim:
çok doğal ve abrtısız anlatılmış..
ben de çok severim, beğendiğine sevindim funnydam kaydirigubbakcemile5 ben oscar aldı sanmıştım ama Ms. Eda almadı demiş; zaten oscarın da ne kadar başarılı bir ölçüt olduğu tartışılır gamyoncuiremsu
Gran Torino
harikaymışşş
an önce the reader'ı izledim, hayatımda izlediğim en anlamsız ve sıkıcı filmlerde biriydi. 1/10.
begenmedın mı fılmı tucecım ben daha ızlememıstıme sım gelınce ızlıycektık ama guzel degılse zaman oldurmeye gerek yokkkaydirigubbakcemile3
an önce the reader'ı izledim, hayatımda izlediğim en anlamsız ve sıkıcı filmlerde biriydi. 1/10.
güzeldi bence çok farklı bir hikayesi var kadına hayran kalmakla kızmak arasında gittim gittim geldim. baya ağır ilerliyor ama sıkıcılığı ondan
ben aslında ağır ve birçok insan tarafından sıkıcı bulunan filmleri sevmişimdi ama bu filmi özgün bulmadım. konuyu özgün bulmadım daha doğrusu :1no2: işte zevk canım, beğenilerimiz farklı.
aa kötü mü canım bende şimdi izlicektim
ohh ne iyi yaptın bunu söylemekle
zaman kaybımı önledin a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?