- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Bu foto çocuk doğurmadan önceden kalma gerçi...
Ya okuldan bir arkadaşım da aynı şeyi söyledi biliyormusun...Şahsen kendimi ona pek benzetmiyorum ama siz öyle diyorsanız öyledir...Ayrıca o benziyordur..Çünkü ben ondan büyüğüm ....
Aaa kız ne zaman koydum yakın çekim fotoyu ? Koyunca sana haber veririm...Bak hemen yakın çekim koydu, hem güzelsin hem zayıfsın..Kıskandım
Çok kıskanç bi hatun kişisiyimdir ben
valla, ben benzetiyorum. hatta senin bi foton var, sahilde, kahverengi ekose bi kabanınla, içinde de yeşil boğazlı kazağın. o fotoğrafında da acayip benziyosun tülin şahine. ( bu arada böyle ayrıntıları hiç unutmam ben)
Aaa kız ne zaman koydum yakın çekim fotoyu ? Koyunca sana haber veririm...
Oooo maşallah..Hafıza süperEvet Kızkulesi önünde...Kızıl saçlı hallerimden biriydi....
Bence burada yazılan iltifatlara klavye başında kinlenen kişilerle, sokakta, mağazada, orda burda bizi baştan aşağı kolyemizden saatimize kadar süzüp burun kıvırarak bakan bayanlar aynı
Bana da manken gibisin uzun boylusun diyorlar ama oysaki sadece 167 boyundayım yani uzun değilim. Aslında uzun olmadığımı söylüyorum, yine de boyun çok iyi filan diyorlar. Galiba inceliğimden ve boyuma göre uzun olan bacaklarımdan kaynaklanıyor (48 kiloyum) Ama ben daha uzun boylu olmak istiyorum. 17 yaşındayım ve daha da uzayacağımı sanmam. Türk standartlarına göre ortayım, Avrupa'ya gitsem cüce kalırım ama
Bunun dışında görenler çok güzelsin filan derler, annem yanımdaysa ''ne güzel kızın varmış senin'' derler. Birisi de yüz mankenliği yapsana demişti ama ben kendimi güzel bulmuyorum. Çirkin değilim ama bence güzel de değilim
Güzellikle ilgili olanları yazmıyorum gerek yok :/ en son ne kadar akıllı başında ,oturaklı ,hanım hanımcık kızsın dedi birisi .