En Sık Aldığınız İltifat ?

AZ önce bitane anne gördüm. maşallah demek istiyorum kendisine. Her resime yorum yapasım geldi ama başak insanına çok zor bi iş :)))

Evlatlarıda aynı kendi gibi güzel. Narmik anneye

ben aldıgım iltifatları yazmayacagım herkesin kendi fikri ama sanki kendini över gibi görünüyor bana
o yüzde tek bunu söyleyecegım bana hep cok konusuyorsun derler bu hakaret bence:)
babam da der hep seni kücükken zor sustururduk diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimizi övmüyoruz ki kızlar...Konu başlığına uygun cevaplar veriyoruz...Herkes bir şekilde ya fiziği ya zekası ya da kişiliği ile ilgili iltifatlar almıştır hayatı boyu...

Kendimizi övmüyoruz ki kızlar...Konu başlığına uygun cevaplar veriyoruz...Herkes bir şekilde ya fiziği ya zekası ya da kişiliği ile ilgili iltifatlar almıştır hayatı boyu...

canım ben kendinizi övdügünüzü söylemedim sadece bana öyle geliyor dedim bu tür durumlar.
saygım var yani

canım ben kendinizi övdügünüzü söylemedim sadece bana öyle geliyor dedim.
saygım var yani

Üzerime alınmadım,genel fikrimdi canım..

Kişisel değil ,yine genel fikrimi yazıyorum kızlar...Mütevazilik güzel bir şey ama ben çok rastlıyorum,birilerine kendini beğenmiş vs deyip fırsat buldukça kendisi ile ilgili birşeyleri araya sıkıştırıp övünenleri..Bir de sen alçak gönüllü davrandıkça bazıları seni aşağılamaya kalkıyor...Çeşit çeşit insan var..Demem o ki herkes mütevazi yaklaşımı haketmiyor malesef...Bunu insanları tanıdıkça göreceksiniz...

evet ben de o tür insanları cok gördügüm icin bu sekilde düsünüyorum. tabi ki mütevazi olanlar var zaten bu övünmek mi yoksa mütevazılık mı anlasılabiliyor insanların konusma sekline bakınca.

en çok aldığım fındık burun,fındık kurdu gbi laflar

makyajsızsam özellikle liseye mi gidiyosun diyenler çok daha küçük sananlar ki eskiden bu duruma sinir olurdum

belimin inceliği bide gözlerime ...

daha başka da var ama genel olarak böyle.

İçi dışı çirkin insanlar tanıdım

Nabza göre şerbet verip, bir süre için gerçek yüzlerini saklayıp şirin görünebilenleri var ama....

evet ben de o tür insanları cok gördügüm icin bu sekilde düsünüyorum. tabi ki mütevazi olanlar var zaten bu övünmek mi yoksa mütevazılık mı anlasılabiliyor insanların konusma sekline bakınca.

İşte bunu anlayabilmek için o insanla epey vakit geçirmek lazım kanımca...Önyargıyla yaklaşmamak adına... Hem şu da var...Biri kendiyle övünse ne olur,övünmese ne olur..Kimseye zarar vermiyorsa,insanların kalbini kırmıyorsa.....Ben de böyle düşünüyorum...

Kısa sürüyor ama e evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…