- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 8
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
bu resimleri nerden gördünüz yaa bende aradaki farki görmek istiyorumm
şimdi burdada söylenmezki
hatta bi tanesi o kadar abartmışki daha önce resimlerine bakmıştım yazdıklarını okuyunc Allah Allah öylemiymiş ya cidden diyip bir daha bakamk istedim ama albümünü silmiş
O yazan arkadaşların hayal dünyaları çok geniş
Bi an su söz geldi aklima niyeysee
İnsanları yalan söylerken dinlemeyi severim.Çünkü olmak istedikleri ama olamadıkları insanları anlatırlar.
çok iltifat alırım yolda yürürken yanımdan geçen insanların 'maşallah nazarımız değecek' dediklerini duyuyorum coğu zaman.ama bu sıkıntılı oluyo arkadaslarımda benımle yürürken sen yanımdayken herkes bize doğru bakıyo diye rahatsız oluyolar
en sık duyduklarım 'barbie gibisin, manken olsana, seni güzellik yarışmasına yollayalım modellere taş çıkarırsın, boyun ne güzel uzun belin incecik burnun estetik mi diye soranlar oluyogöz rengin cok güzel inş kızım olurda sana benzer en son akrabalar annemle konuşurken 'porselen bebek gibi insanın hep bakası geliyo alıp karşına saatlerce bakacaksın senin kızın gibisini görmedik' demişler sağolsunlar biraz abartmışlar ama sevgilimde çok güzelsin melek gibisin yüzün fiziğin kusursuz der çoğu zaman
utanır insan
böyle güzel olunur mu[/QUOTE
surrender ya bin pişman oldum yazdıgıma keske silebilsem silicem baksana bazıları cok rahatsız oldu aldıgımız iltifatlardan birsürü dalga geçmişler
utanır insan
böyle güzel olunur mu[/QUOTE
surrender ya bin pişman oldum yazdıgıma keske silebilsem silicem baksana bazıları cok rahatsız oldu aldıgımız iltifatlardan birsürü dalga geçmişler
canım ben dalga geçmedim :) sen iltifatarını anlatınca
benımde içimden bunu söylemek geldı
yanlıs anlama benı
boşver kim ne derse desin,,,sonuçta sen daha iyi bilirsin sana söylenılen iltifatları değil mi?
tatlım bwen senın ıcın demedım senın şaka yaptıgını anladım zatencanım ben dalga geçmedim :) sen iltifatarını anlatınca
benımde içimden bunu söylemek geldı
yanlıs anlama benı
boşver kim ne derse desin,,,sonuçta sen daha iyi bilirsin sana söylenılen iltifatları değil mi?evet orda asla yalan yanlış bişey yok zaten insan sadece kendisini kandırır ki ben oraya yalan seyler yazsam ne olur elime ne geçer
tatlım bwen senın ıcın demedım senın şaka yaptıgını anladım zatenevet orda asla yalan yanlış bişey yok zaten insan sadece kendisini kandırır ki ben oraya yalan seyler yazsam ne olur elime ne geçer
insan kendini bildikten sonra
gerisi boş