En Sık Aldığınız İltifat ?

bu resimleri nerden gördünüz yaa bende aradaki farki görmek istiyorumm

şimdi burdada söylenmezki
hatta bi tanesi o kadar abartmışki daha önce resimlerine bakmıştım yazdıklarını okuyunc Allah Allah öylemiymiş ya cidden diyip bir daha bakamk istedim ama albümünü silmiş

Son düzenleme:
imzamı ve yazımı herkes çok beğenir. fiziksel olarak da boyumun uzunluğu konusunda iltifat alırım. sadece 1 kere bir arkadaşım da kirpiklerimi çok beğendiğini söylemişti...

burda insanların en sık aldıkları iltifat sorulmuş herkes kendince bişeyler yazmış bende yazdım ve asla duymadıgım şeyleri yazmadım yalan söylemek huyum değildir ne söylemeyi ne de söyleyeni sevmem..üzerine neden alındın diyenler muhakkak olacaktır burda siz genel olarak yazdıysanız ve bu yazanların içinde bende varsam bal gibide üzerime alınırım.dalga geçmek insanları yalancılıkla suçlamak gerçekten cok ayıp olgun bayanlara asla yakışmayan davranışlar..diyecek başka bişey bulamıyorum.

Son düzenleme:

utanır insan
böyle güzel olunur mu

Son düzenleme:

gözlerın çok guzel masallah derler renklı hım cok tatlısın derler kımı gozumu begenır kımı ellerımı kımı kasımı ama aldıgım en sık ıltıfat gene sınır edıyon benıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…