En Sık Aldığınız İltifat ?

gözlerin cok güzel.. nişanlım hep der..
diger insanlarda genelde ,sacların simsiyah boyuyor musun ne güzel duruyor
aa yüzün nekadar güzel hiç sivilce yok pürüzsüz ..
dediler ve sonunda nazar degdirdiler.. Allaha sukur cok yok ama arada tek tük cıkıyor..

gözlerinin kahvesi ne kadar güzel
dudakların çok hoş, aysun kayacı gibi
ve fiziğime çok iltifat alıyorum şu sıra... ne giysem yakısıyormus. :$

herkes gözlerimin lens olup olmadığını sorar hoş çoook farklı bi renk değil sadece makyaja yada kıyafete göre renk değiştirr ela aslında aama makyajla yeşil oluyor.
bi de çok sexi ve çekici olduğumu söylerler bence değilim.. çünkü ben daha çok masum duran yüzü sewerim ben öyle değilmşim :))

5 yıllık öğretmenim ama her yıl ilk atama olduğumu zannederler. olduğumdan baya küçük gözteririm.Bi de göz rengim yeşil sanılır ama ela..

Yaaaaa benden yaşa küçükler bile yanağımı sıkıp oy ne tatlı,ne masum şeysin diyorlar .İyi güzel hoşta belirli bir yaştan sonra pek iyi olmuyor kimse yanağımı sıkmasın lütfennnnnnnnn

Son düzenleme:
bana da; aynı anda hem güzel hem zeki kızsın derler, bu çok nadir olurmuş...bir de gözlerimi türkan şorayınkilere benzetirler..aynaya baktıgımda bunların iltifat değil gerçek oldugunun farkına varıyorum..

belki yazacağıma inanmayanlar olbilir ama hürrem sultana benzetiliyorum kursta herkes hürrem diye sesleniyo artık güsel bişi hoşuma gidiooo

tabikii en baştan gözlerimden iltifat alırım tanımayanlar lensmi diyesorar direk

ve fiziğimi çok beğenirler fiziğimle ilgili çok övgü alırım

hatta gittiğim fuarda mankenlik teklifidegelmişti

hatta topuklu giymem zarif durmuyim diye bu yaz bi dar paça kot giydim
yeni topuklu ayakkabı aldım bronz ten falan popomda kalkıktır
işyerindeki kızlar gezme böyle komplekse giriyoruz kızım diyolardı

ay ben ölmiyim ne kendini beğenmiş kızım

En sık demeyelim ama ilkokuldan beri duyduğum ve her yıl mutlaka birilerinin söylediği, en sevdiğim iltifatlardan biridir. 'Türklerle hiç alakan yok zaten, sen hiç Türk'e benzemiyorsun' gibi cümleler.

Gözlerim ela, tenim beyaz, saçım koyulu açıklı kahve tonlarında. Hadi sarı mavi olsam dicem tamam Türklerde az bulunuyor ondan değişik geliyordur ama bendeki o da değil. Neyimi farklı buluyor insanlar bilemiyorum. :44::44: Hatta ilkokulda gözlerim ela da değildi kahveydi. O zaman bile derlerdi yeaa okulda arkadaşlarım...

Bu konuda cidden şaşkınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…