- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Tryamor merak ettim seni yaaa =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tryamor merak ettim seni yaaa =)
bende bendeee
Hepimiz merak ediyoruz seni =)
yoğun istek var
Ahahahahaha Alemsiniz yaaaa...
Valla size bir şey söliim burda kendini çok öven, ya da başkaları tarafından yere göğe koyulamayan, (üstelik bi tanesi için sen Megan Fox'tan bile daha güzelsin diye yorum yazmıştı biri ) bazı kişileri gördüm de 'yuh' dedim. 'Sen misin çok güzel, sen misin Megan'a benzeyen???' Bu yüzden insanlara böyle yorumlar yapınca KKnın karşısına çıkmaya korkarım.
Böyle gizemli kalması daha güzel.
Miniğim seni gördüm sayılır saçını, ten rengini ve dudaklarını biliyorum merakım bir nebze azaldı.
Liv'i merak etmekteyim hala yalnız.
Valla o konuda haklısın ama kim ki o kişi merak ettim =)
Benim minik gibi forumda az buçuk fotoğrafım var =) senin o da yok meraktan çatlamak üzereyiz bilesin
İçimdeki bir ses ,senin çok güzel olduğunu söylüyor
haksızlık ama bir kısmımıda olsa görmüşsün ben senin hiç bir yerini göremedim:44:
:)) Adını hatırlamıyorum o kişinin.
Aaa doğru senin dudaklarını görmüştümmm. Çok güzeldi.
Ehehehe... İçindeki sese teşekkür ederim.
Ya benim kadar fotojenik olmayan bir insan bulamazsın. Sadece dudaklarımı çekip ben de foto koymak istedim vaktinde ama onu da beceremedim. Olmuyor malesef.
En sık demeyelim ama ilkokuldan beri duyduğum ve her yıl mutlaka birilerinin söylediği, en sevdiğim iltifatlardan biridir. 'Türklerle hiç alakan yok zaten, sen hiç Türk'e benzemiyorsun' gibi cümleler.
Gözlerim ela, tenim beyaz, saçım koyulu açıklı kahve tonlarında. Hadi sarı mavi olsam dicem tamam Türklerde az bulunuyor ondan değişik geliyordur ama bendeki o da değil. Neyimi farklı buluyor insanlar bilemiyorum. :44::44: Hatta ilkokulda gözlerim ela da değildi kahveydi. O zaman bile derlerdi yeaa okulda arkadaşlarım...
Bu konuda cidden şaşkınım.
Aynen bana da öyle derler. Gözlerim koyu kahve oldugu icin yine benzerim biraz Türklere. Merak ettim göcmen misin?
Cok iyi hatirlarim lisede basimdan söyle bi olay gecmisti. Istiklal marsi icin sira bekliyoruz. Millet donuyor, ben de bayan atesli "Hava soguk mu ya bana hic öyle gelmiyor." dedim. Ordan cok zeki ve akilli bir erkek arkadas "E russun ya ondandir." diye bagirdi. Bütün gözler biz de, benim yanaklar kipkirmizi. :78: Arada hatirlayip gülerim. Gözlerim koyu kahve ve boyum kisa olmasina ragmen bazilari Rusa benzetirler beni. Sanirim göz rengiyle ve boyla degil de tiple alakali bir durum bu. Tenim beyaz, sesim kalin, kaslarim ince, acik renkli ve kisa. Saclarim da acik renk. Sanirim onlarin beni Rusa benzetmeleri icin bu özellikler yetiyor. :44: