En Sık Aldığınız İltifat ?

bıcır bıcırmışım, etrafa neşe saçıyomuşum.. şimdi de hamileyim ''sen daha büyümedin bi de çocuk mu bakacaksın'' diyolar halbuki 27 yaşındayım yahuu

Cildime övgü alırım en çok pürüzsüz tertemizdir bu güne kadar hiç sivilce problemim olmadı,
Badem gözlü derler,
Saçlarıma çok uzun ve sağlıklı olduğu için iltifat ederler,
Belim çok çok incedir sevgilimde en çok buna iltifat eder

Sevgilim koca gözlerimi, uzun kirpiklerimi sever
Yeni tanıştığım insanlar çok donuksun, mesafeli görünüyosun derler gülünce canlanıyomuşum
Gülüşüme, kaşıma, gözlerime, saçlarıma bi de popoma sık iltifat edilir:78:

Ahahahahaha Alemsiniz yaaaa...

Valla size bir şey söliim burda kendini çok öven, ya da başkaları tarafından yere göğe koyulamayan, (üstelik bi tanesi için sen Megan Fox'tan bile daha güzelsin diye yorum yazmıştı biri ) bazı kişileri gördüm de 'yuh' dedim. 'Sen misin çok güzel, sen misin Megan'a benzeyen???' Bu yüzden insanlara böyle yorumlar yapınca KKnın karşısına çıkmaya korkarım.

Böyle gizemli kalması daha güzel.

Miniğim seni gördüm sayılır saçını, ten rengini ve dudaklarını biliyorum merakım bir nebze azaldı.

Liv'i merak etmekteyim hala yalnız.

Valla o konuda haklısın ama kim ki o kişi merak ettim =)

Benim minik gibi forumda az buçuk fotoğrafım var =) senin o da yok meraktan çatlamak üzereyiz bilesin
İçimdeki bir ses ,senin çok güzel olduğunu söylüyor

haksızlık ama bir kısmımıda olsa görmüşsün ben senin hiç bir yerini göremedim:44:

beni gören teyzeler amcalar "bundan iyi gelin olur " derler bide "boylu poslu maşallah derler"
ve genelde kimle konuşsam bi muhabbete girsem gamzelerin ne güzel yaa derler hatta karşıdan gelen biri bile telefonla yada yanımdakiyle konuştuğumda gülsem gamzeleri ne güzel demiştir bi kaç kere şahit oldum...bikeresin de de bi erkek yanımdan geçerken demişti "hele gamzelere" diye ......ogünden sora pek gülmemeye çalşırım yolda

Son düzenleme:

:)) Adını hatırlamıyorum o kişinin.

Aaa doğru senin dudaklarını görmüştümmm. Çok güzeldi.

Ehehehe... İçindeki sese teşekkür ederim.

haksızlık ama bir kısmımıda olsa görmüşsün ben senin hiç bir yerini göremedim:44:

Ya benim kadar fotojenik olmayan bir insan bulamazsın. Sadece dudaklarımı çekip ben de foto koymak istedim vaktinde ama onu da beceremedim. Olmuyor malesef.

bende hiç fotojenik değilimdir yaa hiç becremem poz vermeyi o gördüğünüz fotolar gerçi yine iyi halim saçlarım orda çıktığı kadar parlak değildir mesele onu iyi yakalamışım ten rengimi hiç tuturamam ya olduğundan koyu yada açık çıkar burdaki resimlerde genelde olduundan koyu çıkmış telefonumun ve gece modunun kalitesinden

ama meraktayız yani tryamorcum haberin olsun

----ben 25 yaşındayım ama beni tanımayanlar asla inanmıyorlar 18 -19 gözterdiğimi söylüyorlar üstüne birde 6 yıllık evliyim deyince
----gözlerim ela gözlerin çok güzel diye çok kişiden iltifat alırım hatta özellikle yazın güneşte rengi daha çok belli olduğu için dibime kadar girip yeşilmi mormu diye soranlar olur
----saçlarımın dalgasını beğenenler çok oluyor
----çok hanım hanımcık nerde ne konuşacağını biliyor diye eşim ve kendi aile büyüklerinden iltifat gelir
-----en çok iltifatta kocişimden tabi oda en çok gözlerin çok güzel, dudakların çok güzel, ayakların çok güzel , ellerin çok güzel v.b ................................................................

Son düzenleme:
gözlerime her daim siyah kalem çekerim genelde gözlerin güzel derler..
en ufak şeye bile gülümserim.. çok yakışıyor diyorlar..
yüzümde 2 tane benim var bazıları onları çok beğenir ..

Aynen bana da öyle derler. Gözlerim koyu kahve oldugu icin yine benzerim biraz Türklere. Merak ettim göcmen misin?
Cok iyi hatirlarim lisede basimdan söyle bi olay gecmisti. Istiklal marsi icin sira bekliyoruz. Millet donuyor, ben de bayan atesli "Hava soguk mu ya bana hic öyle gelmiyor." dedim. Ordan cok zeki ve akilli bir erkek arkadas "E russun ya ondandir." diye bagirdi. Bütün gözler biz de, benim yanaklar kipkirmizi. :78: Arada hatirlayip gülerim. Gözlerim koyu kahve ve boyum kisa olmasina ragmen bazilari Rusa benzetirler beni. Sanirim göz rengiyle ve boyla degil de tiple alakali bir durum bu. Tenim beyaz, sesim kalin, kaslarim ince, acik renkli ve kisa. Saclarim da acik renk. Sanirim onlarin beni Rusa benzetmeleri icin bu özellikler yetiyor. :44:

Evet saç rengiyle, göz rengiyle değil de yüz hatlarının birleşimiyle ilgili sanırım bu durum.

Yok göçmen değilim. :)) Ama annemi babamı göçmen sanan oluyor. :)) Beni kimlere benzetirler bilmiyorum tabi, hiç sormadım onlar da söylemedi. Yabancılara benziyorsun derler daha çok. Artık o ne demekse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…