En Sık Aldığınız İltifat ?

Saç rengimin numarasını sorarlar boya sanıp.. Boya olmadığını söylediğimde ise "ne kadar hoş rengii! Sakın boyatma!" derler :kedi:
Cildim bebek gibiymiş boshayallersmile
Birde son 1 senedir beni gören herkes şok geçiriyor ne kadar zayıflamışım diye. Hatta bir kaç tane arkadaşım tanımamıştı bile beni kaydirigubbakcemile3
Diksiyonum ve ses tonumla ilgili çok iltifat alırım. Hatta en ilginci çok yakın bir erkek arkadaşım var o söyler.. Masal anlatır gibi konuşuyormuşum, konuştuğum zaman insana huzur veriyormuşum delikafadulden
Birde Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal'e benzetenler çok fazla. Hala anlayamadım nerem benziyor ama öyleymiş sırnaşık şey

burnun gözlerin ne kadar güzel diyolar bugün de olduğu gibi :)) çok mutlu ediyo insanı bğenlmek..bide fiziğimi beğeniyolar ama 4 kilo fazlam var sempatiksalakcinni

İltifat çok alırım ama geçenlerde bir amcanın söyledikleri oldukça hoşuma gitti :eek: Yüz hatların ,kaşın ,gözün kalemle çizilmiş gibi maşallah tütütü fln dedi baya bir sevdi beni :eek:

Çok güzelsin.. saçların çok güzel rengi falan derler..
Sacımın rengini sormayan hoca kalmadı okulda ben fazla begenmiyorum nedense millet bayılıyor
Ten rengimi begenirler onu ben de begenirim arada kızarsam da :KK43:
İnce belinle hafif dolgun kalcan çok çekici derler
Ve tabii ki dudaklar babaannem sezen aksu dudaklım diye sever :pp
Bir de bişi dicem cok komik kızlar eski sevgilimle bulusmadan sonra hep sorarlardı kızlar öpüştünüz mü diye biliyorum sacma ama dudaklarına nası dayanabildi falan derlerdi utanıyorum bunu derken cok cocukca farkındayım :KK70: benim böyle salak arkadaslarım var işte
Ama bazen keske olmasa bu özellikler diyorum etrafta erkeklerin imalı bakıslarından pis pis pez.. gibi sırıtmalarından nefret ediyorum

tenim bembeyaz saçlarım simsiyah olduğundan en çok onlar dikkat çekiyor.şimdiye kadar en egomu şişiren birkaç kişiden "porselen bebek gibisin" iltifatı olmuştu :KK69:

dudaklarım çok dolgun ve iri olduğu için çizgifilmden fırlamış gibisn diyorlar birde gözlerim iri olduğu için türkan şoraya benzetirler

X