En Sık Aldığınız İltifat ?

en çok aldığım iltifatlar:
1- gözlerin çok güzel sositososito
2- saçların çok güzel hihoyyyt
3- çok zevklisin, zevkine hayranım :sm_cool:
4- tokan çok güzelmiş, nereden aldın? :lepi:

arkadaşlar en çok saçlarıma düşkünümdür. Bİrde giyinmeyi severim. Evleneceğim zaman, gelinlikcilere internetten seçtiğim modelleri ve tasarladıklarımı anlatınca gel bizimle çalış demişlerdi vereliniortak, bende halihazırdaki işimi bırakıp gitmedim tabi
birde şimdi herkes evimi merak ediyor, evlendim evleneli misafir eksik olmadı

En Çok Kaşlarımın,Gözlerimin ve Ellerimin Güzelliğiyle İlgili İltifatlar Duyuyorum.Eskiden Saçımı da Çok Beğenirlerdi..Yoldan Geçerken Adamlar Çekerdi "Pardon Peruk Zannettim" Diye.Artık o Kadar Güzel Saçlarım Yok Maalesef Kaynak Kullanıyorum..Bir de Daha Lise 1 Okumama Rağmen 7den 70e Herkes Beni Üniversite de Okuyorum Sanıyor.. :ecrin_bebek:

"Cildin ne kadar güzel" tabi eğer fondoten kullanmışsam. Bir de yüzüme fondoten sürmediğimde görseler tabi tam aksini söylerlerdi herhalde. Lekeli, çilli ve kızarık bi yüz. Neyse ki makyaj ürünlerini icat etmişler : ))

gözlerimi beğenirler

burnumu beğenirler.yapılı mı diyen oldu ama kendi burnum benim

fiziğimi de beğenirler...ve bunlarla ilgili söylerler :)))

kendi kendime ayna karşısına geçip kendimi sevip iltifat da edeerim aradaa

:kedi: özellikle göğüslerime çok iltifat alırım. biraz alışılmışın dışında galiba ama=D

onun dışında gözlerime ve burnuma da iltifat eden çoktur.

yüzümün bebeksi olduğunu söylerler, gözlerimin iri olduğunu, saçlarımın rengi ve kıvırcıklığını, zayıf olduğum halde fiziğimin düzgünlüğünü, güzel giyindiğimi zevkli olduğumu falan fistan...

kız arkadaşlarım bacaklarımın çok güzel olduğunu söylerlerdi hep. ama stresten aşırı kilo verince safinazın bacaklarına döndü bacaklarım.:gitme:
ellerimi ve tırnak yapımı çok beğenirler.
ama en çok gülüşüme iltifat alırım.
çok güzel güldüğümü söylerler.:kedi:

'seninle evlenen adam yandı'

en çokta erkeklere karı feministçe kadınları koruduğum zamanlarda.
benim için bir iltifat
sempatiksalakcinni

saçlarım ve fiziğim için iltifat alırım genelde karakter olarakda güzin abla olduğum ve arkadaslarımı mutlu edip güldürdüğüm için iltifat alırım.)

ben 16 yaşındayım.Genelde gözlerim,dudaklarım,saçlarım,fiziğim bi de boyum için iltifat alıyorum kaydirigubbakcemile2 Ama yaşımdan daha büyük durduğumu söylerler.16 dan çok 20li yaşlarda sanıyorlar.

Çok güzel gülüyorsun
Saçlarındaki röfleler çok hoş sakın değişmeyerimseniben
Çok iyisin ve temiz kalplisin:asigim:

hangi fondöteni kullanıyosun? bende de var da o lekeli , çilli ve kızarık yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…