- 25 Şubat 2010
- 51
- 0
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Önemli değil.
Trayamour bişi rica etsem densen. elin deymişken bide bu yazılara büyük foto nasıl ekleniyo onu da söylesen. yeni üye oldum çok da girmiyorum siteye öğrenicek vaktım olmuyo acıkcası.
Kendi fotonu mu yükleyeceksin yoksa. :jeyyar:
Ona göre cevap vericem. Netten yükliceksen ayrı.. :1rolleyes:
hehe :)) istersen kendi fotomu da yüklerim de saçlarımda değişiklik yapıcam onun için bikaç renk yüklemek istiyorum. sormak istiyorum yani anlayacağın. sen bence ikisini de söyle. cünkü kendi fotonu da yükle ona göre yorum yapalım derse arkadaşlar kalmıyım ortada dimi yerimseniben
yok cnm öyle bi iddamız. adriana lima gibisini kim kaybetmişde biz bulalım
ben sadece aldığım iltifatı yazdım. niye bu kadar tepki verdiniz doğrusu anlamadım :) etkileyici de bi iltifat bence.
heee tabi söyleyenin adamlığı tartışılabilir ama derin de bi anlamı yok değil hani : )
ayrıca dışarıda adam gibi gözüken normal erkeklerin abazalaşmış taciz nitelikli kurduğu cümlelerden çok daha iyidir ... dimi
profil fotom çıkmıyor ama kendi fotomdur. dip not söylemek istedim.
topik sahibesi fıstığım olumunekankayizsmilesenin son zamanlarda en çok duyduğun iltifat nedir ?
bebem ben artık iltifat duymak istemiyorum
en son herkes cildimle ilgili iltifatlarda bulunuyorlardı, bebek gibi , pürüssüz vs. :) nazar değdi yanağımda çıkan iki sivilceyle boğuşuyorum