En Sık Aldığınız İltifat ?

Trayamour bişi rica etsem densen. elin deymişken bide bu yazılara büyük foto nasıl ekleniyo onu da söylesen. yeni üye oldum çok da girmiyorum siteye öğrenicek vaktım olmuyo acıkcası.

Kendi fotonu mu yükleyeceksin yoksa. :jeyyar:
Ona göre cevap vericem. Netten yükliceksen ayrı.. :1rolleyes:

Kendi fotonu mu yükleyeceksin yoksa. :jeyyar:
Ona göre cevap vericem. Netten yükliceksen ayrı.. :1rolleyes:

hehe :)) istersen kendi fotomu da yüklerim de saçlarımda değişiklik yapıcam onun için bikaç renk yüklemek istiyorum. sormak istiyorum yani anlayacağın. sen bence ikisini de söyle. cünkü kendi fotonu da yükle ona göre yorum yapalım derse arkadaşlar kalmıyım ortada dimi yerimseniben

Attım özeline.

tepki verdigimde kim söyledi .. komik buldugum icin yorum yazdim okadar ..sengözlerimebaksanab

Gözlerinin rengi(gözlerin bile değil ) çok hoş.
Saçların çok güzel.

Dik dur, kamburunu çıkarma!.. Aaa pardon sadece iltifat yazacağımızı unuttum bir ansempatiksalakcinni...

'Çok doğal bir güzelliğin var' denmesi
ve
yüz hatlarımın beğenilmesi

en sık karşılaştığım yorumlar
hihoyyyt

herkes gözlerimm der başka bişy demezz .. kirpiklerim için söylenicek laf bulamıyorlarmış opuyorumnanaktan

(ya burda da kendini övmek gibi olluyoo ama rahatsz oldum ki )mafoldumben

bebem ben artık iltifat duymak istemiyorum
en son herkes cildimle ilgili iltifatlarda bulunuyorlardı, bebek gibi , pürüssüz vs. :) nazar değdi yanağımda çıkan iki sivilceyle boğuşuyorum

oyyyyy canım benim nazarlarımı deydi noldu kuzucuğuma :sinifsinif:
2 sivilceden birşey olmaz bebeğim sen her halinle güzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…