En Sık Aldığınız İltifat ?

35 yaşındayım.. ama en fazla 24 diyorlar.. hihoyyyt ..ellerim ve tırnak yapım hakkında da sürekli iltifat alıyorum.. bi deee büyük gözlerim ve uzun kirpiklerim hakkında güzel şeyler soylerler hep .. bunları sürekli soylerler ama her seferinde çok hoşuma gidiyor. alkisalkisalkis

benim tirnaklarim normalden daha uzun guçlu ve sagliklidir çok nadir kirilir ellerime ve tirnaklarima iltifat ederler genelde takma mi nasil uzatiosun boyle ellerin kuçuk ve çok zarif duruo derler, birde çok asil duruyorsun derler onun disindakiler bilindik guzelsin iltifatlari :))))

Belimin inceliği en çok iltifat aldığım yer sanırım,saçlarım için çok iltifat alırım dümdüz ne kadar güzel diye(bildiğiniz pırasa saç) ve kaşlarım aldırmadığım halde şekillidir.Kimse inanmıyor aldırmadığıma.

klasik gözlerimi ve yüzümü beğenirler bayanssulusmile ama aldığım en ilginç iltifat kulakların ne kadar küçük ve güzel demeleriydi kaydirigubbakcemile3

Yüzümdeki kılların çıkış biçimini çok beğenirler,çirkinim ben kimse biyerimi beğenmez te aynen böyleyim:sempatiksalakcinni

Saçlarım çok beğenilir ne düz ne dalgalı her şekle giriyor :) bu kadar,sevgilim yaptıgı iltifatları yazsam topik yetmez kısa ve öz yazdım bayanssulusmile

18 yaşında olmama rağmen 14-15 yaşında görünüyosun diyolar buna sinir oluyorum
Çok masum bi yüzümün olduğunu ve bakışlarımında çok masum olduğunu söylüyolar

kk da aldığım yeni iltifat opuyorumnanaktan
"mermer gibi cildin var" :kedi:
bende mermer gibi bir cilt istiyorum ammavelakin gözeneklerim belli benim sen cildine özel birsey yapiyo musun canim. Ayrica benim de parmaklarımi ve ellerimi cok beğenirler bi de tam manikür yapabilsem demekki daha güzel olacak :) :)

çıtı pıtı ne kadar güzel ay keşke bende senin gibi zayıf olsam.
saçının rengi çok güzel ama ben yaptırsam bana yakışmaz.
çitlembik.

genel geçer iltifatlar bunlar artık iltifatmı başka bir şey mi bilemiyorum

bende birgün annemin yüzüğünü bozdurmak için kuyumcuya gitnmiştim. adam yüzüme baktın kimliğini göster demişti. sonra küçük gösteriyorsunuz dedi benden özür diledi ama ben ona içimden teşekkür ettim. etrafımdan aldığım iltifat ise saçlarımı beğenirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…