En Sık Aldığınız İltifat ?

çıtır olduğumu söyledi daha bugün birisi
çok tuhaf oldum, evli olduğumu biliyo bunu diyen
iltifat çok alıyorum hangi birini söyliim..

Değişik bir şey yazmak isterdim ama çoookkkk güzelsin, bebek vs. gibi şeyler duyuyorum daha çok.
Ama genelde yüzüme söyleyenler çok azdır. Arkamdan konuşurlar, duyarım. Bazı arkadaşlarım bana edilen iltifatları benden saklıyor hatta. Kıskanç cimcimeler işte nolucakk..:dilcikar:
Bugün, ne kadar güzel bi kızsın ağzın burnun hokka gibi dedi biri.

temizkalplisin derler
Manken gibi kizsin niye mankenlik yapmiyorsun derler..
Fanusa koyup sIkIlmadan seyredilecek güzellikde bi iltifat duymustum 2. kisilerden :kedi:
cok cekicisin
birde bana habire cok cirkinsin derler kaydirigubbakcemile3

Sarışın, mavi gözlü, beyaz tenliyim. Genelde bu üçünü bir arada beğeniyorlar ama gözlerim için çok daha güzel sözler duyuyorum. Onun haricinde bende küçük gösterenlerdenim 21 yaşındayım ama kimseyi inandıramıyorum. Minyon olmak iyi mi kötü mü bilemedim.

"Çok güzelsinin" dışında sürekli duyduğum "fiziğin çok güzel senin gibi olmak isterdim veya manken gibisin" deniyo bilmiyorumkismile bende kilo almak istiyorum tam aksine sempatiksalakcinni
bir de inanamıyolar 4.5 kiloluk bi bebek doğurduğuma bazı arkadaşalrım sürekli söylüyo bunu :kedi:

HAYATIMDA ALDIĞIM EN GÜEL VE ETKİLEYİCİ İLTİFAT : Kalabalık bi travesti gurubu hayran hayran bana bakarken içlerinden biri " sen adamı tekrar döndürürsün" dedi. Asla unutmayacaĞım :kedi:

HAYATIMDA ALDIĞIM EN GÜEL VE ETKİLEYİCİ İLTİFAT : Kalabalık bi travesti gurubu hayran hayran bana bakarken içlerinden biri " sen adamı tekrar döndürürsün" dedi. Asla unutmayacaĞım :kedi:

bi lafa bakarim laf mi diye
bide söyleyene bakarim adam mi diye

demek geldi birden icimden ..

kafamçokkarıştısempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

yok cnm öyle bi iddamız. adriana lima gibisini kim kaybetmişde biz bulalım
ben sadece aldığım iltifatı yazdım. niye bu kadar tepki verdiniz doğrusu anlamadım :) etkileyici de bi iltifat bence.
heee tabi söyleyenin adamlığı tartışılabilir ama derin de bi anlamı yok değil hani : )
ayrıca dışarıda adam gibi gözüken normal erkeklerin abazalaşmış taciz nitelikli kurduğu cümlelerden çok daha iyidir ... dimi

profil fotom çıkmıyor ama kendi fotomdur. dip not söylemek istedim.

olmazmı hemde ne güzeller var geçen bir yerde yemek yiyoruz bir hanım girdi of mini giymiş ama giyememiş
bacaklar müthiş güzel bayıldım bak bak dur eşime dedimki ya ben kadınken bu bacaklar gözüm kayıyo
senin ve diğer erkeklerin ne düşüneceğini merak ettim doğrusu
eşim yoo hiç dikkatimi çekmedi yokya dedim yalanın böylesi

banada en sık yapılan iltifat nemi
anaam senin okadar büyük çocuğunmu var atma

O fotoğrafını avatarını değiştir kısmından yüklersen görünür canım.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…