En Sık Aldığınız İltifat ?

"çok güzelsin"in dışında "gözlerin çok güzel"
"bakışların çok etkileyici"
"çok seksisin"
"ayakların çok güzel"
"sırtın çok güzel"
"ah o göğüsler bende olsaydı"(kız arkadaşlarım):roflol:
"kalçaların baştan çıkarıcı"(oysa geniştirler baya)
"bacakların çok uzun,şekilli ve güzel"
"çok güzel gülüyosun" vb.:kedi:

şimdi hepsini tek tek yazmıycıycam buraya ama
tanıdk tanımadık kimle aynı ortama girsem
merhaba dedikten sonraki ilk cümleleri genelde
gözlerinin rengi ne kadar güzelzemuszemus

bugune kadar aldıgım iltıfatlar genelde dudaklarıma çok guzel oldugunu soylerler hatta okuldayken bı erkek ogrencı bana dudakların çok guzel bana versene demiştı zavallı bende bana kardeş nıyetıne ıltıfat etıgını sanırdım ne bılım sapıklık yaptıgını

bende cildime cok iltifat alirim cok pürüsüz derler,yada bakislarimi cok begenler oldu ,birde birzman psikologum bana cok cekici bir bayansin demisdi

maşallah maşallah herkes manken :)))

kaydirigubbakcemile3koptum cnm ya:lepi:
valla bana güzelsinden çokbilmiyorumkismile şirinsin tatlısın derler onun dışında sürekli saçımın boya olup olmadığını sorarlar dayımın dahi sormuşluğu varonun dışında fiziğimi çok beğenirler kızların dışında erkeklerden de bu konuda baya iltifat almışlığım var

Çok nazik olduğumu yeni tanıştığım herkes söyler.Tabi samimi arkadaşlarımın yanında zaman zaman kabalaştığımda oluyor delikafadulden .
Çocuğum olduğu halde bekar sanıyorlar..Manken gibiyim napayım yani:1closedeyes:
Bu güne kadar saçımı hiç boyatmadığım halde saçlarımın boyasını soruyorlar.

Bana hep çok iyisin temiz kalplisin derler ama dış görünşmle ilgili iltifat almam genlede

Ben de aynen dis grunusumle ilgili iltifat almam, sadece boyum uzun oldugu icin babanem manken derdi kucukkene:)))))O sayilmaz..
Genelde tatli ve kibar diyenler de oldu ama cok nadir.
Hatta ilk ciktigim cocuk (16 yasindayken) bana guzel degilsin ama ona ragmen seni sevdim gibi biseyler demisti ayrilmak istedigimi soyledikten sonra...Guzel olmadigimi biliyodum ama ondan duymak cok uzmustu...

banada sürekli gözlerin çok güzel derler hiç tanımadıgım kişilerin önünden geçince bile aynı iltifatı alıorum çünkü rengi yeşil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…