En Sık Aldığınız İltifat ?

Çok güzel ve tatlısın.Gözlerin çok güzel,manken gibi kızsın.Bazen de lolita derler.Bir de at gibisin demek iltifatsa onu da söyleyenler varkaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey bana da yaşlı kadın akrabalarımız böyle dediğinde çok bozulurdum at gibisin dediklerinde meğer onların zamanında iyi kadın güzel kadın demekmişsırnaşık şey

sırnaşık şey bana da yaşlı kadın akrabalarımız böyle dediğinde çok bozulurdum at gibisin dediklerinde meğer onların zamanında iyi kadın güzel kadın demekmişsırnaşık şey

Sorma ben de öyle sinir olurdum ki.Bana hakaret gibi geliyor:)Ama güzel kadın demeye çalışıyorlarmış:S Saçlarımda uzun ya acaba diyorum ki atların kuyrukları varya ondan mı öyle diyorlar.Meğerse sebebi başkaymışkaydirigubbakcemile

gözlerin ne kadra güzel
gamzelerin çok yakışıyo ..
saçların çok güzel en çok bunları alıyorum ..:)
giydiğin herşey cok yaksıyor çok belampoş bişey olsa bile çok yakışıyomuş :)
ben dısarıda bpyle bıraz asabi dururum taki tanıdıgım bırını görene kadar :) çok sevdiğim bi abi var o şu kaşını kaldırmana bile 10 tane erkek ahh ediyodur demişti çok utanmıştım ..:)

Son düzenleyen: Moderatör:

kaydirigubbakcemile3

gözlerinin şekli çok güzel derler
dudaklara bak maşallah derler
belin ne güzel incecik kalcaların dolgun fln derler
saclarının rengi cok güzel derler
kaşlarımı hic begenmiyolar amaafisfisfisbenneyaptımki

kaşlar düzeltirmiştir
artık begeniliyorlarkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
çok güzelsin dışında,illaki "gözlerin çok güzel" ..artık duymadığımda bi tuhaf oluorum,alıştım kaydirigubbakcemile2

Gözlerinin rengi çok güzel, gözlerin çok güzel.. bayanssulusmile
Cildin ne kadar da pürüzsüzz... zemuszemus
saçların çok hoşş.. gibi şeyler zemuszemus

Manken gibi fiziğin var, bi de boyun uzun olsa yakarsın ortalığı... gibi şeyler :) Çünkü 160 cm boyum :))
Yaşımı göstermediğimi söylerler.Yaşı benden küçük olan arkadaşlarımı, kız kardeşimi filan hep benden büyük zannederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…