En Sık Aldığınız İltifat ?

hayatımın genelinde hep duymuşumdur bu iltifatı ama belli aralıklarla gittiğim eczanedeki kadın her defasından beni ilk defa görmüş gibi elleriyle yüzümü tutup " biblo, biblo " diyor

en çok duyduğum şey türk olup olmadığım sorulur genellikle azerilere aşırı derecede benzetilirimve her gören türke benzetmez beni.ama bu iltifat deil sanırımkaydirigubbakcemile3.gelelim iltifatlara genelde gözlerim en büyük iltifatı alır iri ve çekik gözlerim varmış siyah olduğu içinde dikkat çekiyorlar.ikinci iltifatı belirgin fakat kibar yüz hatlarım alıyo.üçüncüsü fiziğim iltifat alıyo.boyum 170 öyle selvi deilim:) kilom 53 ama çok orantılıymış ve çok zarifmişim :) bilemem artık bende söyleyenlerin yalancısıyım mafoldumbenkaydirigubbakcemile3

çok güzel gülüyorsun gözlerin çok güzel dolayısıyla bakısların cok guzel fizigin cok duzgun bunları duyarım ama en cok guluşun cok guzel duyarım

gençliğinde çok güzelmişsin,zayıflasan süper olacaksın,yüzün hala güzel,bu yaşında hiç kırışıklığın yoksenağlama

hımmm eskiden çok iltifat alırdım ama artık azaldı yaşlandımmı ne:))genelde bana yüz hatlarımla ilgili çoğu insan asil bi duruşun bakışın var derler ..ve boyum uzun olduğu için inanın sadece bu yüzden manken gibisin derler aslında fiziğim hiçte öle ahm şahım deildir...

GözLerimi ve dudaklarımı çok beğenirler. Bana versene derLer geneLde bende aynı ifadeleri bilmem kaçıncı kez duymuş olmanın verdiği rahatlıkla sadece gülümserim :1rolleyes:

Etiketler
çok tatlısın, aldiginiz, aldığınız, atma atma, ayağın harika, bağyan, bakıcaksın, ben gözel garıyem, bunların hepsi yalan, değil, edene, elin güzel, en çok, en uzun benim, ettirene, fadime gı, güzel, hade bee, hava atıyosunuz, ilginç iltifatlar, iltifat, kıskanclık, kaşların keman gibi, kirpiklerin ok ok, kompliman, mükemmelsin, manken gibisin, nan jale :), palavra atmayın, sesin ne kaa hoş, sik, siyah nokta, sık, taş bebeğim, tu tu masaallah, uyduruyosunuz, ıltifat, yu ar veri bitıfıl
kaydirigubbakcemile3 neler yazmışlar
bana da temiz measum bir yüzün var diyorlar.bende kendimi detarjanla yıkanmış gibi hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…