En popüler kk replikleri :)

kocasindan dayak yedigini anlatana teselli olarak; bu da senin sinavin canim,bol bol dua et...
Gozume her ilistiginde guldugum bir baslik var; yasadigimiz sorunlara ragmen '"neseyle" hamile kalalim..nasil yani diyesim geliyor.

o şöyle oluyor bebek yapmak için yapılan iş eğlenceli neşe verici oluyorya :) sanırım onu kastediyorlar.zaten bu kadar hamileliğe takık başka yer yoktur.kimseyi kınamak istemiyorum ama anne olmamak dünyanın sonu değil işte bu da benim sık sık kullandığım bir replik :)

ahahahaaaa (şöyle gülmeyi de hiç sevmiyorum ya neyse... ) Aysel teyze efsaneymiş.

"Konuyu doğru yere mı actım bilmiyorum ama..." diye başlayan cumleler en popüler giriş cümleleri

çok güzel bi topik olmuş..çok güldüm yaa okuduklarıma...bi örnekde ben vereyim rahatlayım :) kocası çok kilolusun dediği için psikolojisi bozulan kadın konu açmıştır....gelen cevaplar ise şöyle... ayy ne kör ve dangoz bi adammış...fıstık gibisindir kesin...hem kilolu olmak görecelidir :) bence kesin hoş bebek gibi bi kadınsındır :) YA SİZ KADINI GÖRMEDEN NE BİLİYORSUNUZ BELKİDE GERÇEKTEN KOCASI HAKLI :)

ekşide aşağıdaki repliklerle dalga geçmşlerdi hatta. dışardan bi gözle bakınca komik gerçektende.

o kulüp de kocalar koçiş, hamileler hamiş tir falan diye yazmışlardı

hakikaten çok kullanılıyor. hamiş,kociş, bebiş..... kaynanalara da kaynaniş falan mı desek

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok kaynaniş fazla sevimli durdu.

"beğenmiyorsan okuma zorla mı okutuyorlar" da çok popüler

Ya bir de pek popüler değil ama bir iki durum yaşandı böyle,hatta aynen şöyle oldu;

''merhaba kızlar,benim sorunum eşimin ailesi,
herşeyi eşimle biz yaptık,evimiz de bir iğneleri yok.
Ama kaynanam ne arar ne sorar,maddiyat için ararlar sadece.
kaynımla eltim de öyle,zaten eltim havalı kimseleri beğenmeyen biri.
Bayramda bile aramazlar eşimi.Soğuktur eltim,donuktur vs...hatta evlenirken eşim bunlara borç para vermiş hala geri ödemediler bize''

Gelen yorumlar

''seni anlıyorum bizim durumumuzda aynı,boşver takma''

''aman uzak olsunlar daha iyi bacişko be''

''zeynep???bu sen misin???ben meryem,konu da bahsi geçen eltin!!!''

Üyeler;''ayyy baltayı taşa vurduk''

''ah ahh ahh ne talihsizlik''

Konu sahibi'':26:''

elti''ayrıca zeynep biz abime o parayı geri ödemiştik,sana anlatmamışlar herhalde.Ve özel sorunlarımızı aramızda halledelim''

konu sahibi''arkadaşlar biz eltimle telde uzun uzun konuştuk,ben kaynanamın dolduruşuna gelmişim eltim konusunda,hallettik problemlerimizi,lütfen konum kapatılsın,kaldırılsın''

Nee?!?! Oldu mu cidden... İşe bak...

Konuyu okuyan kullanıcı sayısı düştü. Anlaşılan yine cinsel içerikli bi başlık keşfedilmiş... Not: replik değil.

ya bende çoğu konuda diyrum ki aman yoksa bu abimin eşimi, yoksa şu falanca arkadaşım mı. yazılanlar yaşananlar ne kadar benzer yaw.

Hangi konu bu merak ettim

Bir de çok fazla kullanıldığı icin kayınvalide kelimesinin kv olarak kisaltilmasi var ona ek olarak da bazen kp

bu gerçek mi ya
nerde ne zaman nasıl
hemen link istiyorum
(hiçbiri replik değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…