En popüler kk replikleri :)

"evli ama karısıyla odaları ayırmış."
"evli ama karısıyla birlikte olmuyor."
"çocuk başkasındanmış, karısı onu aldatmış, zaallı sevgilim başkasının çocuklarını üstüne almış."
"yuva yıkanın yuvası olmaz." (ben bunu çok yazdım
"görümcem kocama sarılıyor, ne yapmaya çalışıyor?"
bir de içerikle ilgili hiç ipucu vermeyen başlıklar var "acil bakın!", "lütfen yardım", "mutlaka okuyun!" gibi. uyuz oluyorum!

Bu "zaten çeteleşmiş bunlar!" repliğini bu başlıkta çok gördüm. En çokta bu repliğe güldüm.

verilmiş sadakan varmış ucuz kurtulmuşsun kurban kes vs vs vs

kocam benımle ılgılenmıyor
kaynanamdan ..... yaptı
hemen pesınden yaslıca bır kk uyesı gelınlere satasır....

Valla popüler değil hangi konu olduğunu falan da hatırlamıyorum ama biri şöyle bişey yazmıştı:

yeni üye ama kadınlar kulübünün ahval ve şeraitini pek güzel etüd etmiş.

okuduğum anda koptum sonra kabuslarıma girdi bu cümle biri bana kadınlar kulübü,ahval,şerait ve etüd kelimelerini bir cümlede kullan dese 40 yıl düşünsem şöyle bir cümle kuramazdım amma kasmış haaaa

Şu başlıkları "aciiiiilllll yardımmmmm" diye açanlar direk banlansa ne iyi olur.

bir de şey var ..evli ama boşanacaklar

benim yüzümden değil zaten boşanacaklardı

Eleştirmek en doğal hakkımız bizim lütfen biraz eleştiriye açık ol.Kızçe lafıda pek bir popüler

"kurtulduğun için sadaka filan dağıt!"
"nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapar."
"sen giderken ben dönüyordum."
"erkek çocuk için süt ürünü vs tüketmeyeceksin. vajina ph bilmem kaç olacak"
"herkez (herkes değil) üstüne gitti kızcağızın"
"sevgilimi çok arzuluyorum, yardım edin" (taze konu)
"kaynanam evime geliyor 7 aylık yeni gelinin evine gelinir mi?"

falanca topikten tanışan bikaç arkadaş yeni bi topik açarlar (niyeyse!!)

fala topiğin ciciş hatunları yeni bi konu açalım dedik hepinizi sohbet için bekliyoruzzzzz

zınk diye messj gelir

aaaa canım çok sevindim ilk yorumu ben yazmak istedim (!!!!) topikimiz hayırlı olsun inşallah (ne hayrı bekleniyorsa türbe sanki mumda dikin bari!!!)

boşver canım o seni kıskanıyor (elti görümce kaynana komşu artık her kimse konu)

başlıkları da buyurun topiğimize falan olur:)

vaktiyle çok sevdiğim bi akrabanın sözü gelir aklıma hep böyle buyurun buyurun derken 'buyurup batırırız ' derdi rahmetli
İşte ben de o topiklere girip buyurup batırırım yazmak isterim de daha nasip olmadı.

ayaklarıma kapandı

ilk defa ağladı

eşekler gibi pişman olacak geri dönecek ama çok geç olacak (aslında giden hiç dönmez)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…