• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

topic yıkılıyor(burası için doğru bir replik olur)
ben öyle bilmiyorum
sen yanlış biliyorsun
benim dediğim gibi
hiç bile
resim eklermisim
çok abartılı
msn eklermisin

Zavalli kk kadinlari ve amanede efsanemdir :60::60::60:

veee hepimiz sedef'iz... :52::52::52:

''kızlar kocamın bilgisayar bağımlılığını nasıl yenebilirim?''
''kocam benim yanımda başka kadınlara bakıyor,söyleyince de inkar ediyor''
''Malesef kocam beni aldatıyormuş,o duştayken telini kurcaladım,
kadınla bir sürü msjlarını gördüm,numarayı aldım kadını aradım tehdit ettim.iyi yapmışım dimi''(kocaya hala toz kondurulmaz)
''tabi gülüm o kuyruk sallamasa,kocan da bakmazdı''
''Hı yani hırsızın hiç suçu yok!''
''lütfen yapıcı yorumlarda bulunalım''

kendi topiğimden örnek vereyim birde
bunları gündüz yapıyormusun,böyle dışarı çıkıyormusun,olmamış,çok abartlı,
emeğine sağlık,yeteneklisin,çok beğendim,sanatsal,kursa gitmelisiniz,eğitim aldınız mı

''lütfen yardım edin para biriktiremiyorum''(ne yapacaksak,vadeli mevduat hesabı falan açmak gerekiyo herhalde üye adına)
'alışveriş delisiyim ne görsem alıyorum''(elini kolunu mu bağlasak ki)

Sen kendine senelerce engel olama,sonra da evlen konu aç;

''kocam maaş kartıma el koydu kızlarrrr''

:1::1::1:şaka şaka

her iki doğumu da yaşamış biri olarak.............:27::27::33::33::33:

anıra anıra doğurmak:36:(normal doğum için)

kendini boşuna yarım etme:37:(sezaryen için)

kocasindan dayak yedigini anlatana teselli olarak; bu da senin sinavin canim,bol bol dua et...
Gozume her ilistiginde guldugum bir baslik var; yasadigimiz sorunlara ragmen '"neseyle" hamile kalalim..nasil yani diyesim geliyor.:1:

Merhaba aranıza yeni katıldım. daha önce burayı ziyaretçi olarak takip ediyordum ama artık üye olmaya karar verdim.

isimimi veremem resim de ekleyemem benim burda çok tanıdığım var arkadaşlarım da kk'dalar hepkaynanamgille ilgili kötü şeyler yazdım tanırlarsa rezil olurum kociş görürse yanarım kimse buraya takıldığımı bilmiyor (ama o kimlerin takıldığını çok iyi biliyor):1:

bir de hamilelerin göbek resimleriyle ilgili şeker bi replikleri var:

kendi göbeğimin resmini çekemiyorum akşama kocişe çektirir yarın yüklerim

hamilelere sıkça sorulan soru:

ilişkiye devam mı canım?? aa yok hayatım 9 ay yapamam kendimi kötü hissederim

tavsiyeci de:olurmu kız kocan aldatır seni sakın bırakma devam et hem bak doğumu da kolaylaştırıyor benim bi arkadaşım...............:1:

Bir derdim var bölümünden... Az önce gördüm. :1: Şaşırıyordum ama hakkatten olyormuş böyle replikler. :9::9::9::9::9:

kalkmalıyım kociş gelcek yemek hazırlıycam daha (eşin gelmesine son 10 dk kala 4 çeşit yemek çıkartır kk hatunları):1::1::1::1::1:

bir de; cinsellikle ilgili bir durumunu anlatip fikir soran uyeye soyle diyenlere rastlaniyor;
aaa okurken yuzum kizardi,haya ettim,nasil utanmadan yaziyorsun bunlari,gunah,bla bla bla...

Replikleri bırakıp herkes "cinsellik yüzünden boşanıyoruz" başlığına hücum etmiş. ooo kolay gelsin hanımlar.... :9::9::9::9::9:

her iki doğumu da yaşamış biri olarak.............:27::27::33::33::33:

anıra anıra doğurmak:36:(normal doğum için)

kendini boşuna yarım etme:37:(sezaryen için)

:1:

Diğer versiyonu için bkz;

muhtemel konu başlığı''ilk gece korkusu''

''kızlar 2 hafta sonra evleniyorum fakat ilk gece korkusundan gözüme uyku girmiyor,
annemin mahalleden arkadaşları gözümü korkuttu,
bi aysel teyze var''ay kız çarşafları parçaladım ben ilk gece acıdan,zaten bir süre sonra korkudan bayılmışım''dedi
sizce çok mu abarttı,yoksa gerçekten o kadar kötü mü?''

Gelen yorumlar;

''hay o aysel teyzenin Allah tepesinden baksın,olur mu kız öyle şey
a şaştım da kaldım''(aysel teyzenin muhtemel 3. kuşaktan akrabası,zira üslup benzerliği genetik olabilir)

''nasıl bi zihniyet bu böyle,korkmayın lütfen acı eşiğinize bağlı bir durum ama hiç bu yüzden bayılan falan duymadım,bence çok korkuyorsanız bir uzman desteği alın düğünden önce''(entel dantel realist üye)

Back
X