En popüler kk replikleri :)

konuyla alakasız olacak ama ekşi sözlukte kk daki bazı başlıklarla amma dalga geçmişlerdi okurken çatladım gulmekten
ama başlıkta aynen şu kopulur yanı bu başlıga
yanlıs hatırlamıyorsam;

'haydı hanımlar 2011 de hep beraber el ele hamiş kalıyoruz'

bende merak ettim konuyu link varsa okuyalım

Gerçek gerçek,eski bir konu yanlış hatırlamıyorsam 1-1,5 sene olmuştur belki,
ama ne konu başlığını ne de üyeyi hatırlamıyorum.
Konu kapatılmış ya da kaldırılmış olabilir.
Hatırlayan üyeler vardır mutlaka,
baya trend topic olmuştu
Valla varsa hatırlayan sevabına bi bilgilendirirse çok sevinicem.

Biraz empati kursak. Bunu bende cok kullaniyorum. Satilmiyor mu bu empati 10 kilo filan alsak. 10 gram her mesaja harcasak olmaz mi:)

ekşide bu forumla ilgili çok iyi yorumlar var gerçekten =)

"bir çok kişi hamile kalacak (kürlerimizle, inancımızla, dualarımızla) buna inanıyorum "
şeklinde bi konu başlığı görüp, korkudan nereye kaçacağımı şaşırdığım sitedir. bir çok kişi hamile kalacak nedir arkadaşım öyle kötü kötü kehanet gibi..

şu 2 saatten sonra aa annen de çok iyiymiş diyen, ben onunla çok iyi anlaşırım diyen hiç bir kadına da inanamam heralde. evlilikten soğuttunuz len beni, yuh
(ekşi sözlük)

bende bunlara çok güldüm ya

Son düzenleme:
bunlarda -ekşi'nin- keşfettiği replikler

kaçarmış gibi yap ama kaçma", "bırak seni kovalasın dursun sen hislerini belli etme

ne olursa olsun (namussuzluk dışında) hiç bir kadın komalık e dilmeyi hak etmez....."

".....ben bu dayağı aşağılamayı hakedecek birşey yapmadım..

belki hatırlayanınız vardır bu benim 2. tüp bebek denemem

o adamla olmaz; kesinlikle bitirmelisin./ benim aşkım, senin sevgilinin yaptığı gibi şeyleri asla yapmazdı, yapsa kesin ayrılırdım./ pes vallahi, bu kadar zaman nasıl katlandın bu adama? bence aldatıyordur da./bırak gitsin sana erkek mi yok? o ilişki çoktan bitmiş zaten. belki de başka biri vardır hayatında

bence bu konu fake/ nasıl yani bu zamana kadar ilişkiye giremedik diyorsun, şaka mı yapıyorsun? bence bu konu fake/ ne kadar detaylı yazmışsınız, çok ayıp. bu foruma çocuklar da giriyor. bunlar bizi ilgilendirmez sanırım hiç terbiye almadınız/ bence siz erkeksiniz, adminler biraz dikkatli davransa keşke. böyle fake konulara izin vermese/ aferin sana arkadaşım, evlenmeden ilişki yaşamışsın sonra da gelip burada utanmadan anlatıyorsun. ne günlere kaldık.

babanın evine git, almaya gelirse senindir, gelmezse hiç senin olmamıştır

kızlar koşun ilk mesaj cinsellik üzerine aramızda erkek vaaar

sevgilim gerizekalı aptal aptal konuşuyosun dedi ne yapsam sizce

2012 uğurlu olsun, göbüşlerimize bebiş dolsun

kusura bakmayın ama bende hamiş denmesine çok gülüyorum o ne ya hamiş kalalım ,hamişim bende vs.
resmen kopuyorum yani hamiş ne demek bi defa çok itici bana göre

göbüşlerimize bebiiş dolsun

bu gerçek mi

arkana bile bakmadan kaç kurtul...

ben bu lafı aşk ve dertlerimiz bölümünde genelde her konuda okuyorum...

bir de ''sakın sakınnn sonra ilerde çok pişman olursun''

gerçek olmayan bir konu yani fake bir konu olduğunda genelde üye ortadan kaybolur ve ''üye nereye gitti gelsede bir açıklama yapsa '' gibi seslenişler

"Okumak cehaleti alir eseklik baki kalir." Herkesin dilinde. Toptan bir saldiri biciminde:)

"Hepte arkadas olur zaten." Arkadas olur, kuzen olur, akraba olur.

Cümleye "canım" diye başlayıp kavgada bile edilmeyecek sözlerle devam edilen mesajlar dumur üstüne dumur yaşatıyor bana.:)

Son düzenleme:
Tez yazıyorum.:)
Üniversitelerin alan araştırmaları için biçilmiş kaftan kk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…