• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En özel gün neden mahvedilir ?

KISKANÇLIK bendede var bitane imitasyon hatası benimde günlerimi mahfeden kıskanç, haset bir görümcek, bir bakarsın çok iyi bir bakarsın yüzüne bakmaz bende mesafe koydum hiç ilgilenmiyorum ama kendisi bana ne yaptıysa aynısını yaşasın istiyorum... O yüzden hiç muhatap olma görmezden gel bende öyle yapıyorum çünki
İnsanın kardeşinin mutluluğunu kıskanması kadar bencilce bir durum olmaz herhalde. Abim var bizde gittik kız istedik insan daha çok mutlu oluyor heyecanlanıyor. Gelinimiz çok iyidir çok şükür her özel günleri çok güzeldi 🙏 Bunları yapınca ödül veriyorlar sanki sizin deyiminizle Görümceklere 😁

İnsanın kardeşinin mutluluğunu kıskanması kadar bencilce bir durum olmaz herhalde. Abim var bizde gittik kız istedik insan daha çok mutlu oluyor heyecanlanıyor. Gelinimiz çok iyidir çok şükür her özel günleri çok güzeldi 🙏 Bunları yapınca ödül veriyorlar sanki sizin deyiminizle Görümceklere 😁
Ah kuzum onların kıskançlığının sebebi evde tek kız olarak büyüyorlar hep göz bebeği oluyor, eve aileye başka bir kız gelince kıskançlık başlıyor, ilgisini kaybediyor sanıyor, dünyanın kendi etrafında dönmeyeceğini sanıyorlar... Sana benimkinin yaptıklarını anlatsam şaşırırsın... Örnek vereyim ilk evlerine gittik ailece tanışmaya yemek yiyeceğiz sofra kuruldu bana tabak yok kaldım 🙄 böyle eşim farketti hemen kendi tabagını verdi ya bu varya daha %1 boşver herkez yaşattığını yaşamadan ölmez

Ah kuzum onların kıskançlığının sebebi evde tek kız olarak büyüyorlar hep göz bebeği oluyor, eve aileye başka bir kız gelince kıskançlık başlıyor, ilgisini kaybediyor sanıyor, dünyanın kendi etrafında dönmeyeceğini sanıyorlar... Sana benimkinin yaptıklarını anlatsam şaşırırsın... Örnek vereyim ilk evlerine gittik ailece tanışmaya yemek yiyeceğiz sofra kuruldu bana tabak yok kaldım 🙄 böyle eşim farketti hemen kendi tabagını verdi ya bu varya daha %1 boşver herkez yaşattığını yaşamadan ölmez
Ne büyük kabalık aslında. Empati yoksunu insanlar , ona yapılsa vay efendim diye dert yanar. İnşallah canım ben Allahın adaletine sonsuz inanıyorum herkes yaşattığını yaşasın.

Ne büyük kabalık aslında. Empati yoksunu insanlar , ona yapılsa vay efendim diye dert yanar. İnşallah canım ben Allahın adaletine sonsuz inanıyorum herkes yaşattığını yaşasın.
Bende o günü bekliyorum bizimki şimdi nişanlı görür inşallah... Empati yoksunu değil bildiğin cahil bencil ve gıcık amann neyse gece gece günahını alıyorum meymenetsizin.. 😄 Sende sıkma canını ezdirme de o nasıl davranıyor sa sana sende öyle yapa ama yalnızken yap ortamlarda iyi davran birde nişanlına anlatma herşeyi

Bende o günü bekliyorum bizimki şimdi nişanlı görür inşallah... Empati yoksunu değil bildiğin cahil bencil ve gıcık amann neyse gece gece günahını alıyorum meymenetsizin.. 😄 Sende sıkma canını ezdirme de o nasıl davranıyor sa sana sende öyle yapa ama yalnızken yap ortamlarda iyi davran birde nişanlına anlatma herşeyi
Yok hayır ortamda da konuşmak istemiyorum. Görmezden gelmek daha iyi olur bence ona. Anlatmasam da ben söylemeden gidiyor ona her şeyi ulu orta yaptığından

Merhabalar arkadaşlar , geçtiğimiz Eylül ayında sevgilimle evlilik kararı aldık. Aileler birbirini zaten tanıyordu oturup sohbet etmek için bir araya gelindi vs. Fakat ilk dakikasından itibaren sevgilimin ablası sorun çıkarıp durdu sürekli laf sokmalar , evin sağını solunu kontrol etmeler , surat asmalar. Modum düşse de bir şey diyemedim tabi ki. İsteme günü dozu artırdı tuzlu kahve içilmeyecek diye tutturdu.
Sevgilime de içmeyeceksin diye direktifler verince dayanamadım, o kahve içilecek dedim. Tabi surat yine beş karış oldu. Telefon elinden düşmedi ortamı bozdu. Herkes gittikten sonra sevgilimi arayıp istemediğimi söyledim hatta ağladım. Çünkü en özel günlerimden biri çok saçma bir şekilde berbat edildi. Ertesi gün sevgilim buluşalım dedi ve yakın arkadaşlarımızın evinde buluştuk bir şekilde halledeceğini konuştuğunu söyledi güya pişmanmış özür dilermiş. Ama o akşam sevgilimin telefonunda Whatsappta benimle ilgili konuşmalarını gördüm üslubum hoşuna gitmiyormuş, işte kahveninde hepsini içmişsin diye sevgilime trip atmalar, aile gruplarında ki tüm konuşmalar silinmiş. Üslübumun hoşuna gitmediği yer ise bir kaç ay önce artık evlenin diye söyledi bende zamanı var şuan düşünmüyorum dedim. Hep kendinden örnek vererek ben tanışıp 4 ayda evlendim dedi evine davet etti gece gidemeyeceğimi söyledim çünkü uzak mesafe de. Ciddi bir şey yokken gitmek istemedim hemde. Tabi bu zamana kadar bir çok şey oldu sevgilimi arayıp küfür etmeler, nişanımız oldu nişan günü tatile gitmiş bizi engelledi her yerden eşinin instagramından paylaşmış sevgilimin hesabından gördüm “Yaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda” diye. İşte siz eğlenin biz anca güleriz yazmalar bütün bu yazılar çok komik bence ama neden yani niye yapar bir insan bunu. Babası sözde kardeşine kıyamıyor diyor ama kıyamayan biri bunları yapmaz mutluluğunu bozmaz değil mi? Bir araya gelmiyorum, gelmem de mecbur kalmadıkça nasıl davranmalıyım sizce kaale almak istemiyorum ama can sıkıcı hareketleri var
Not : Bir kaç ay önce evine davet etti yazdım Geçen yıl Eylül ayında evlilik teklifi etti Kasımda isteme oldu. Geçen yıl Ocak ayında evine davet etmişti. Evlenme kararını aldıktan sonra değil yani eve davet edilme.
Delimi ne ?Aman boşver konuşmazsın olur biter.

Benim büyük görümcem nikahtan bir gün önce beni arayıp "bak bir daha düşün, evlilik ciddi bir karar" demişti ajsjsjsj. Tabi ben bir cümleye sığdırdım uzun uzun vaaz vermişti. Tabi o kardeşini gömdü ama şimdi düşününce kardeşini gömen bana neler etmez shsjsjje.

Hiç de etkilenmedim, keşke biraz etkilenseymişim. Kadın haklı çıktı rıza baba. Neyse mevzuya döneyim. Bir tür görümce çeşidi işte. Yav he he deyin geçin. Ergen gibi laf sokuyor, ben olsam eğlenirim bu durumla. "ay çen ergen mi oldun, sosyal medyadan laf mı sokuyorsun guduuuu" der gıdısını severim.

Daha şimdiden sevdiceğe yansıtmaya başlamışsınız ergen görümce sorununu ki on büyük hatadan biridir. Ablası ruh hastası ise adamın suçu ne. Umursamayın yahu. Kendi kendine çırpınıp dursun. Sizinki yine gelmiş. Benim iki görümceyi nişana kadar görmedim ben ahsjsjs.

Tıpkı görümcem sanki ya :)
Valla biz evlenme kararı aldığımızdan itibaren bana düşman oldu, neler neler şuan anlatsam baya uzar da. Şöyle söyliyim şuan 3 yıllık evliyim, evine gitmedim benim evime gelmedi. Aile ortamlarında merhabadan başka konuşmamız geçmez. Herkes birbirinden hoşlanmak zorunda değil sonuçta, böyle gayet iyiyim. Benden uzak olsun Allah yolunu açık etsin.

Dogru mu okudum? Ablasi es adayiniza tuzlu kahve icilmeyecek mi dedi?

Sana ne ulan diyemedi mi peki o da? Bence sevgilinizde is yok. Koskoca adamin icecegine kim ne karisabilir yani?

Yok cevaben zaten bir şey yazmam , sırf fotoğrafları koydum diye yazmış zaten. Mecburen bir araya gelince de yapacak biliyorum nasıl katlanırım bilmiyorum 🤷‍♀️
Direkt size bi davranışı olursa asla katlanmayin. Evlilikler böyle böyle yıpranıyo bunu unutmayın. Siz espiri yapar gibi güler yüzlü ve sakince lafı suratına vurun neye uğradığını sasirsin

Benim büyük görümcem nikahtan bir gün önce beni arayıp "bak bir daha düşün, evlilik ciddi bir karar" demişti ajsjsjsj. Tabi ben bir cümleye sığdırdım uzun uzun vaaz vermişti. Tabi o kardeşini gömdü ama şimdi düşününce kardeşini gömen bana neler etmez shsjsjje.

Hiç de etkilenmedim, keşke biraz etkilenseymişim. Kadın haklı çıktı rıza baba. Neyse mevzuya döneyim. Bir tür görümce çeşidi işte. Yav he he deyin geçin. Ergen gibi laf sokuyor, ben olsam eğlenirim bu durumla. "ay çen ergen mi oldun, sosyal medyadan laf mı sokuyorsun guduuuu" der gıdısını severim.

Daha şimdiden sevdiceğe yansıtmaya başlamışsınız ergen görümce sorununu ki on büyük hatadan biridir. Ablası ruh hastası ise adamın suçu ne. Umursamayın yahu. Kendi kendine çırpınıp dursun. Sizinki yine gelmiş. Benim iki görümceyi nişana kadar görmedim ben ahsjsjs.
Ne garip insanlar var ya. Söylemesem her şeye daha fazla karışırdı o olmadığı için nişanım güzel oldu. İyi ki gelmedi.

Tıpkı görümcem sanki ya :)
Valla biz evlenme kararı aldığımızdan itibaren bana düşman oldu, neler neler şuan anlatsam baya uzar da. Şöyle söyliyim şuan 3 yıllık evliyim, evine gitmedim benim evime gelmedi. Aile ortamlarında merhabadan başka konuşmamız geçmez. Herkes birbirinden hoşlanmak zorunda değil sonuçta, böyle gayet iyiyim. Benden uzak olsun Allah yolunu açık etsin.
Biz de böyle olacağız galiba. Ayrıca isteme de gelen çiçek çikolatayı nişanlım bana sordu nasıl istiyorsun diye. Fotoğraf atmıştım ablası da gitmiş çikolata sade olsun dememe rağmen rengarenk yaptırmış her şeyi kendi istediği gibi yapmaya çalıştı. Çiçek çok büyük olur diye küçücük yaptırmış.

Direkt size bi davranışı olursa asla katlanmayin. Evlilikler böyle böyle yıpranıyo bunu unutmayın. Siz espiri yapar gibi güler yüzlü ve sakince lafı suratına vurun neye uğradığını sasirsin
Toplum içinde yapamadım zaten böyle bir şey beklemediğim için nasıl sakin kaldım bilmiyorum. Bundan sonrasında öyle olacak

Dogru mu okudum? Ablasi es adayiniza tuzlu kahve icilmeyecek mi dedi?

Sana ne ulan diyemedi mi peki o da? Bence sevgilinizde is yok. Koskoca adamin icecegine kim ne karisabilir yani?
Sordum bunu neden tepki vermedin diye, bilmiyorum şaka yapıyor sandım dedi. Bir de diğer yaptıklarını görmedi hiç, bizde belli etmedik erkekler ayrı oturuyordu. Yine de yüzümden belli oluyordu

Ben kesin yaşlandım artık

Çok da büyük sorun göremedim

Tuzlu kahve içilmeyecek demiş

Desin bana kalsa saçma bir şey tuzlu kahve yapmayın bunu gibi bir şey dese üslubu doğru olurdu

Kimse onu kayle almamış içmiş

Telefonuna bakmış da vs de ne önemi var

Yani başlığınıza istinaden aslında mahvettiği bir şey yok görmezden gelseydiniz sıkıntı olmazdı

Bunlar geçmiş gitmiş

Kim küserse kim batılıysa muhatap olmayın görürseniz merhaba merhaba

Lakin eşinin instagram paylaşımını vs neden irdeleyip üzerinize alınıyorsunuz

15 yıllık evliyim görümcemin eşinin instagram paylaşımını üstüme alınmak aklıma gelmez

Bırakın o ne yaparsa yapsın siz kendi hayatınıza bakın

Babasının bana çok yakın davranmadığını fark edebiliyorum. Ama annesi hak veriyor diye düşünüyorum ya da oğlunu düşündüğünü için bir şey diyemiyor. Biz çok mutluyuz kavgalarımız hep böyle şeylerden oldu. Evimize gidelim kimse karışamayacak diyor.
Eşin dengeyi bulamazsa asıl o zaman karışacak. Daha çok fırsatı olacak.

Nişanlımda görüşmem diyor ama buna karışamam. Her mutluluk öncesinde bunlar yaşanmak zorunda mı ? İnsanlar ne kadar kötü ve fesat.
Mümkün değil ki bu. Kuzeni değil, halası değil teyzesi değil. Ablası. Mutlaka görüşeceksiniz. Şimdiden söz de vermiş olsa, gitmediğiniz her aile toplantısı, bayram, seyran size surat asacak bizzat eşiniz.

Toplum içinde yapamadım zaten böyle bir şey beklemediğim için nasıl sakin kaldım bilmiyorum. Bundan sonrasında öyle olacak
Bakmayın ben de söylüyorum ama yapması zor oluyo. Karşınızdaki kişi eğer bunu sürekli yapiyosa sizde bir süre sonra antremanlı oluyorsunuz

Back