• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En özel gün neden mahvedilir ?

Kendi eşinden, görümcesinden, kaynanasından çeken görümceler böyle oluyor 🙄
Ben ilk evlendiğim zamanlarda görümcem herşeye laf ederdi. Rahatsız olduğumu söyledim. Niye abartıyorsun bzm görümcelerimiz de herşeyimize karısır demişti. Ama ben karısılmasını istemiyorum demiştim. Bi daha da karısamadi zaten. Açıkçası pek görüşmüyorum ben. Ve böyle mutluyum, konu sahibi sizde bu kadın yokmus gibi davranın 😅
Aslında eşi çok çok iyi biri. Hatta nişanlım daha çok sever görümcesi de yok. Kayın validesinden de kötü bahsetmedi çocuklarıma bakar vs. diyordu. Yokmuş gibi davranmak en mantıklısı.

Ya insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum. Eltiiler görümceler kimisinin kaynanası neden yani bizi bir rahat bırakın... Çok üzüldüm gerçekten canım sen sürekli iyilikle tepki ver zor Bir süreç ama utanır belki hem de bütün aile senin ne kadar iyi onun ne kadar tuhaf olduğunu bir kez daha görmüş olur eşin dahil. İnadına iyi ol inadına sakin kal içten içe yine sevmezsin. Ama herkes kimin kötü kalpli olduğunu bilsin en azından. Sabır diliyorum bol bol sevgiler...
Bende bunu anlamıyorum gerçekten. Ben başkasının mutluluğunu neden bozayım , ne çıkarım olur diye düşünen yok. Olabildiğince uzak olacağım teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Back