En özel gün neden mahvedilir ?

Ayy işte babamdan nefret ediyorum ana ben sana diyim bu gorumce çok cektirir ne demek özür dileyeceksin simarikkk

Ben ailesine söyledim ben bir şey yapmadan bunlar oldu ben bir araya gelmek istemiyorum diye haliyle kızları olduğu için aklama yoluna gidiyorlar.
Urkutucu derecede ruh hastası Gorumcen. Aılesıne meram anlatmak zorunda degılsın, nisanlına kesinlikle gorusmek istemedıgını soyle. Insallah nisanlın evlendikten sonra aılecı ablacı olmaz, cunku asla cekılecek dert degıl kadın.

Biz gülüyoruz artık aramızda o da o yuvasını kurdu bana engel olamaz diyor. Konuşmuyorlar şimdi ama ablası konuşmak isterse konuşur bana olumsuz yansır mı bunu da düşünüyorum
Valla benim eski nişanlı kişisinin dayısı aynı şeyi yaşattı bana adamın oğlu olmadığı için onu oğlu gibi görüyordu en sonundada yapacağını yaptı.Ben izin verdim ama aynen onun istediği gibi agresifleştim diğer aile üyeleriylede nişanlımlada aramı bozdu ha benim nişanlım adam değilmiş o ayrı ama en azından kendime kızmıyor olurdum.Bence siz ablasını boşverin gerçekten siz sorunları nişanlınıza söyledikçe o artık bunlardan sıkılacak yorulacak kardeşiyle arasının bozulduğunu gören anne baba ister istemez size cephe almaya başlayacak.Biliyorum tutmak çok zor ama görmezden duymazdan gelin

Ben kesin konuştum bu konuda. Eğer şimdi sadece evlenelim diye düşünüyorsan ben sonrasında da ayrılabilirim. Sen görüş ama ben evime istemiyorum dedim. Başta problem çıkardı sonrasında da yapar diyor

Babasının bana çok yakın davranmadığını fark edebiliyorum. Ama annesi hak veriyor diye düşünüyorum ya da oğlunu düşündüğünü için bir şey diyemiyor. Biz çok mutluyuz kavgalarımız hep böyle şeylerden oldu. Evimize gidelim kimse karışamayacak diyor.

Umarım öyle olur.

He
Her ailede genelde bi hazimsiz cikiyor. Derdi ne anlasilamiyor. Benim tanismamda eltilerim damga vurmustu. Ne k.pdere ne k.valideye agiz actirmamis butun gece konusmuslardi. Sanki onlara kalmis givi dugunu soyle yaoarsiniz nisani boyke yaparainiz surda oturursunuz herseyin kararini kendileri vermeye kalkti ve 2 elti hep kendilerini övduler övduler manasiz bi gece olmisti ve ben o aksam esimin hoc bi aramasina cvp vermedim. Cunku cok kafam karismisti. Nekadar esinke evleniyor olsanda ailesiyle mutlaka biraraua gekiyorsun. Bayram seyran dogum hastalik cenaze dugun butun aile biraraya geliryorsun ve hep huzursuzluk. Gitmesen laf gitsen laf. Gorusmicem desende aile uyesi esnin kardesi omur boyumu gor usmiceksin? Bu hep boyle gidiyor. Sagolsin esim hep agizlarinin payini versi beni tahrik etmelerine ragmen ben yuzgoz olmadim ama yinede beni rahatsiz etmeyi hersefrinde basardilar. Bu boyle gidiyor maleseffff

Bununla işin var. Eş adayın da objektif olamayacak gibi görünüyor.
Aynı şekilde hep kendini övdü , sonra somurttu , kalktı dolaştı durdu. Evet illa ki bir araya gelicez çok nadir de olsa , eminim hep bir şey olacak. En azından geç saate kadar çalışıyorum ziyaretler nadir olur diye düşünüyorum

Allah size de sabır versin. Böyle kişilerle uğraşmak çok zor

Allah size de sabır versin. Böyle kişilerle uğraşmak çok zor
Biz dugunden beri konusmuyoruz cunku cok abartili hatalari oldu. Allahtan esimde küstu ailcek gorusmuyoeuz ama işte dugunlerde karsilasiyoruZ bayramlarda karsilasiyoeuz konusmasakta pis pis bakisiyoruz

Biz dugunden beri konusmuyoruz cunku cok abartili hatalari oldu. Allahtan esimde küstu ailcek gorusmuyoeuz ama işte dugunlerde karsilasiyoruZ bayramlarda karsilasiyoeuz konusmasakta pis pis bakisiyoruz
Nişanlımda görüşmem diyor ama buna karışamam. Her mutluluk öncesinde bunlar yaşanmak zorunda mı ? İnsanlar ne kadar kötü ve fesat.

Kaç ay kaç sene uzak tutabilir ki ablasını?
Benim eşim de güya annesine çok kızgındı, ben 5-6 sene falan görüşmedim evlendikten sonra. Ama sonra çocuktu bayramdı düğündü vs derken iletişimimiz var mecburen. Bi süre sonra eşim de unutuyor yapılanları

Ruh hastası.
Nişanlınız dengeyi kuramayıp hala sizle onu muhattap ediyorsa ayrılın.
Çok net söylüyorum, bu kadın başınıza çok iş açar ama burada nişanlınızın duruşu önemli.
Kesinlikle çok doğru. Ailesinin tavırlarını o kontrol etmek zorunda. Bunu ona net şekilde aktarın bence. Ablasıyla mücadele etme işi onun. Gözlemleyin. Eğer ablasına müdahale edemiyorsa evlenmeyin.

Eğer görüşürsek bizi ayırır o kadar eminim ki bundan. Bakışlarından yaptıklarından . Bilmiyorum erkek illa ki unutur bence de .

Böyle tipler evliliğinde aldatılmış, sevilmeyen insanlar oluyor hep. Tuzlu kahveyi içse size değer vermiş ve kötü bir şeyi sizin için yapmış olacak bunu çekemiyor. Nişana gelmek istememiş çünkü mutlusunuz ve görmeye tahammülü yok. Tatile gidip oradan fotoğraf atması da sizden daha mutluyum havası vermek için sırf. Emin olun biraz içini görseniz evliliğinden hiçbir hayır görmediğini bilirdiniz. Bu aşamada nişanlınız ne tepki veriyor olaylara kadını şımartıyor, sizi dışlıyor mu o da önemli. Evlenince "canım anam, canım ablam" demeye başlarsa sıkıntı. Muhatap olmayın, görmeyin, yok sayın şimdilik. Nişanlınızı tartın sadece.

Eğer görüşürsek bizi ayırır o kadar eminim ki bundan. Bakışlarından yaptıklarından . Bilmiyorum erkek illa ki unutur bence de .
Prim vermemeni öneririm. İki kardeşin ömür boyu görüşmemesi pek mümkün değil gerçekçi düşün. Önemli olan eşin seni ileride zorlayıp suçlar mı?

Prim vermemeni öneririm. İki kardeşin ömür boyu görüşmemesi pek mümkün değil gerçekçi düşün. Önemli olan eşin seni ileride zorlayıp suçlar mı?
Görüşmeyin diye bir şey söylemedim şimdiye kadar. Suçlayacak hiç bir şey bulamaz ki. Zorla bir şey yaptırır mı bilmiyorum çünkü mutsuz olunca o da mutsuz oluyor. Yazdığı sözlerden sonra kendisi dedi son damlaydı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…