En nefret ettiğiniz reklam hangisidir?

müslüm gürsesliçay reklamı...heleki o yabancı kadın dahada gıcık. reklamda da uzun uzun sanki hikaye anlatıyor...

şu asalak gibi aşkııııııııııııııııııııııııııııııım diye bağırançocuk onu gördüğümde boğazım geliyo!

şampuan reklamlarını sewmiyorum gerçekten çok uzak

şampuanın iyisi güzeli önemlidir tabiki ama reklamdakiler gibi mucizeler yaratmıyo :) saç güzelse güzeldir :)

şu asalak gibi aşkııııııııııııııııııııııııııııııım diye bağırançocuk onu gördüğümde boğazım geliyo!

aynen bendeee nefret edıorm o reklamdan ve cocuktan ! çok snir bozucu
böyleee suratının ortasına bi tane yapıştırıvercem cocugun

Son düzenleme:
Çaykur reklamı tabii ki dayanamıyorum,çok dandik reklam.

aynen bende hasta oluyorum..birde şu ikea reklamı..bir daha söyleee... A llahım o ne gıcık reklamdır yahuuuuu....

vodafonun kırmızı reklamını hic sevmiyorum zaten neden kırmızı plaket gibi bişey gelince kactıgınıda hic anlamıs degiliim ...

Bi tane diş macunu reklamı var,p harfiyle başlıyodu markası ama tam hatırlayamadım.
O reklamı şikayet etmek istiyorum.Kanlı tükürüyo birisi falan iğrenç yaa midemi bulandırıyo her gördüğümde

Paradontaks
O reklam hala yayında mı ki :44:

Açıkçası aşırı özendirici olan bütün gıda reklamlarından nefret ediyorum.. Tamam illa ki onlarda reklam yapmak zorundalar ama bu da gıda yani. Herkesin can damarı. Alabilen alamayan durumuna hiç girmiyorum bile. Ama aşırılıktan biraz kaçınmalılar artık..

Bir de yalnızca kadınların seksapelliğine oynayan çikolata ve dondurma reklamları.

"ya evde yoksan" sütaş reklamı. bir de yavaş çekim gösteriyorlar... sonra maret reklamı ve sucuklarrr insanın canı çekiyor yahu, alan var alamayan var

eskinden dondurma reklamları çocuklara yönelik olurdu. sonra nasıl olduysa (sanırım cornetto başlattı) kadınlara ve seksapelliği biraz azaltmak için de aşk temasına ağırlık verdiler...

Son düzenleme:

bütün eski şarkıları ve türküleri reklam müziği olarak kullanmalarına tav oluyorum tv izlemiyorum artık :) bizim türkler bu reklam işinden hiç anlamıyorlar :/

bütün eski şarkıları ve türküleri reklam müziği olarak kullanmalarına tav oluyorum tv izlemiyorum artık :) bizim türkler bu reklam işinden hiç anlamıyorlar :/

şu gözlüklü smley nasıl çıkıyo bilmiyorum ben yetişiyorum size güzel reklamlar hazırlıyıcağım inşallah

bencede türkiye reklam konusunda sıfır.

tutku,vodofone kırmızı,gençturkcell kafası paso avataj kafası itici , 118, şok, ay daha bi sürü var yaa

ayyayy tiksinç nasıl miğde bulandırıcı bi reklamdır o ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…