- 19 Temmuz 2012
- 34
- 8
- 28
şu asalak gibi aşkııııııııııııııııııııııııııııııım diye bağırançocuk onu gördüğümde boğazım geliyo!
aynen bendeee nefret edıorm o reklamdan ve cocuktan !çok snir bozucu
böyleee suratının ortasına bi tane yapıştırıvercem cocugun
şu asalak gibi aşkııııııııııııııııııııııııııııııım diye bağırançocuk onu gördüğümde boğazım geliyo!
Bi tane diş macunu reklamı var,p harfiyle başlıyodu markası ama tam hatırlayamadım.
O reklamı şikayet etmek istiyorum.Kanlı tükürüyo birisi falan iğrenç yaa midemi bulandırıyo her gördüğümde
Açıkçası aşırı özendirici olan bütün gıda reklamlarından nefret ediyorum.. Tamam illa ki onlarda reklam yapmak zorundalar ama bu da gıda yani. Herkesin can damarı. Alabilen alamayan durumuna hiç girmiyorum bile. Ama aşırılıktan biraz kaçınmalılar artık..
Bir de yalnızca kadınların seksapelliğine oynayan çikolata ve dondurma reklamları.
"ya evde yoksan" sütaş reklamı. bir de yavaş çekim gösteriyorlar... sonra maret reklamı ve sucuklarrrinsanın canı çekiyor yahu, alan var alamayan var
eskinden dondurma reklamları çocuklara yönelik olurdu. sonra nasıl olduysa (sanırım cornetto başlattı) kadınlara ve seksapelliği biraz azaltmak için de aşk temasına ağırlık verdiler...
bütün eski şarkıları ve türküleri reklam müziği olarak kullanmalarına tav oluyorum tv izlemiyorum artık :) bizim türkler bu reklam işinden hiç anlamıyorlar :/
Bi tane diş macunu reklamı var,p harfiyle başlıyodu markası ama tam hatırlayamadım.
O reklamı şikayet etmek istiyorum.Kanlı tükürüyo birisi falan iğrenç yaa midemi bulandırıyo her gördüğümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?