• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En nefret ettiğiniz reklam hangisidir?

beyaz tül bembeyaz tül die sarki soyluyor kadin iste o reklamm...:1:

118 33 reklamını hiç beğenmedim. bir de turkcell de çocuklar şarkı söylüyorlar ya nefret ederim çocukların şarkı şiir okuma sesinden

garantinin reklamına acayip iğreti oluyorum tavukların eşeklerin şarkı söylediği varya:47:

ben de hani boya reklemı var ya,sanatçılar bi türlü şarkıyı söyleyemiyo "hayattan rengi alın,geri neyi kalır kiiii?" ıyy ayar oluyorum:47:

tutku reklamı ..kırmızı kırmızı giyinmiş kızlar erkekler acayip acayip hareketler ..birde tam yemek masasında iken çıkan,dış macunu,temizlik malzemesi reklamları resmen içim kalkıyor ya

118 reklamlarından fenalık geldi artık...
Ped reklamları. (hatırlar mısınız, eskiden mavi jel gibi su dökerlerdi üstüne, petek dokunun nasıl emdiğini göstermek için, şimdi daha farklı temalar var ama yine de saçma bence)
Bülent Ersoy'lu Pepsi reklamı :9:
Tutku reklamı benim hoşuma gidiyor ya, komikler :1:

Kesinlikle en nefret ettiğim
" Beyaz tül bembeyaz tül" diyen reklam.
O kadar sinirlerimi altüst ediyo ki hele o "a aaaaaaaaaaaa" diye bayanın tüm gırtlak sistemlerini hissetmek zorunda kaldığımız kısmı:27::27::27::27::27::27::27:
Reklam yazarlarımızın yaratıcılıklarını az çok tahmin ediyoruz böylece..
İnanın o kadar itiyo ki beni daha ne reklamı olduğunu bile bilmiyorum.
O kısım gelene kadar çeviriyorum çünkü:)))

Ceplerinden,çantalarından çamaşır suyu çıkaranlara fitil oluyorum
Perwol falan mesela :37:

sac ektirme reklami varya.. kel bi adam patlak gozlu aynanin karsisinda opucuk atiyor:54:sinir oluyorummmm:52:

Ayak topuğunu törpüledikleri bir reklam var, nefretlik..

Beyazz tülll bembeyaz tüll... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :51:

Kesinlikle en nefret ettiğim
" Beyaz tül bembeyaz tül" diyen reklam.
O kadar sinirlerimi altüst ediyo ki hele o "a aaaaaaaaaaaa" diye bayanın tüm gırtlak sistemlerini hissetmek zorunda kaldığımız kısmı:27::27::27::27::27::27::27:
Reklam yazarlarımızın yaratıcılıklarını az çok tahmin ediyoruz böylece..
İnanın o kadar itiyo ki beni daha ne reklamı olduğunu bile bilmiyorum.
O kısım gelene kadar çeviriyorum çünkü:)))

ahaha yalnız değilmişim o reklam çıktığında cinnet getiriyorum ben de :D

esnafın derdini mustafa keserrrrr (bir de orda eliyle makas şekli yapıyor ya sanki aptalız "haaaa soyadı ya keser eveeeet doğru")
sonra da oynuyor ya elinde mendille o şekil o şarkı offfff artık gördüğüm yerde geçiyom kanalı

esnafın derdini mustafa keserrrrr (bir de orda eliyle makas şekli yapıyor ya sanki aptalız "haaaa soyadı ya keser eveeeet doğru")
sonra da oynuyor ya elinde mendille o şekil o şarkı offfff artık gördüğüm yerde geçiyom kanalı

Back