En nefret ettiğiniz reklam hangisidir?

Burcu Esmersoy'un her reklamdan fırlamasına sinir oluyorum
Millet ne kadar meraklı yüzünü eskitmeye

Sevmediğim reklam simdi aklima gelmedi ama sevdiğim reklamı sormadan bile söylerim

Biscolata Starz

[video=youtube;ble7nXLx6Uk]http://www.youtube.com/watch?v=ble7nXLx6Uk&feature=related[/video]

Cipa reklamlarından ve parfüm reklamlarından hiç hoşlanmıyorum hepsi aynı tarz cipste 3-5 tane salak çocuk parfümde de sevişengiller sanki başka tema yok

Biskolata reklama erkekler salak,salak sırıtıyor

Hepsinden nefret ediyorum heleki tam dizi bitecek iki saniye bile kalmamis alip reklam koydularmi

ay tutku reklemından nefret ediyorum akışmasam neye yarar akışlarla yaşıyorum bide salak salak hareketler yapıyorlar . en sevdiğim de pınar beyaz reklamı alıyolar kayş kayş kayş kayıştıyolar kimmiş bunlar tabi ki tenin gibi tatlı civcivleeeeyy yiyesim geliyo ağzını

ay tutku reklemından nefret ediyorum akışmasam neye yarar akışlarla yaşıyorum bide salak salak hareketler yapıyorlar . en sevdiğim de pınar beyaz reklamı alıyolar kayş kayş kayş kayıştıyolar kimmiş bunlar tabi ki tenin gibi tatlı civcivleeeeyy yiyesim geliyo ağzını

Vodafone reklamı
Birde Beyaz'ın adaya düşmüş salak halleri

paraları paraları saç saç saç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…