En nefret ettiğiniz reklam hangisidir?

118 33 fenalık geldı hepsının canı cehennemeee 118 le baslayan tum reklamlardan nefret edıorm

118 33 fenalık geldı hepsının canı cehennemeee 118 le baslayan tum reklamlardan nefret edıorm

Kesinlikle katılıyorum.Aynen.Ayrıca şu dizi film aralarında reklam girdiği zaman tv nin sesi kendiliğinden açılıyor yaa onada sinir oluyorum walla bi ara nereye şikayet edilecekse etmeyi bile düşündüm!

Şu yeni Algida reklamındaki çocuğun tabee diyişi yok mu geliyolar bana

Avea-izdivaç çok iğrenç

tutku bisküvi reklamına sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya reklamdaki tipler bide içiniz akışmış deli oluyorum

hehehe bence tutku reklamı saçma ama komik yaa libadiye'den birsen eksiktin hanım

coca colanın reklamı...şu coca cola cola yapmasaydı ne yapıo olurdu reklamı çok saçma

cornetto in love
118........
tüm beyaz eşya, temizlik malzemeleri, kozmetik ürünleri reklamları

118le başlayan bilinmeyen numara reklamları. Hala devam ediyorlar mı pek bilmiyorum ama

(edit: birşey daha aklıma geldi ekleyeyim)

ped reklamları maalesefff

Son düzenleme:
118 33 ün reklamı vardı, şükür şu an yok. kadın gibi kıvıran şarkı söyleyen o adamı görünce sinir oluyordum.

birde ped reklamları var. ailecek hep beraber orutup tv izlediğimiz bir anda reklamların başlayarak daracık beyaz pantolon giymiş kadınları görünce sinir oluyorum. ped reklamlarını bu kadar çok olmasına ve özellikle kadınların oralarının çekilerek gözümüzün içine sokulması hiç hoi değil. aile ortamında hele de akraba eş dostun yanında hiç hoş bir durum olmuyor

Hepinizinkilere katılıyorum kızlar.....Birde şu binbir çiçek balın reklamı var kaplumbağa ve sincap konuşuyor o veeeeee eda taşpınarın şu avrupa yakasındaki kızla var ya hani benimkini alsana diyor o reklamdan nefret ediyorum.Hele o hareketleri ....sinir oluyorum

Birde şu ülkerin metro reklamı bunu çocuklar aç karnına yediğinde kan şekeri tavan yapıyor ,bir haberde okudum şeker hastalığına yakalanıyormuş çocuklar enerjiyi çoğaltıynrmuş tamamen pazarlama taktiği

ben de en çok 118' in bütün reklemlarından nefret ediyorum bir de biscolata reklamından salak kız biscolata yerken göğsü kılsız bi sürü yakışıklı erkeğin biscolata yapım çalışmalarına katıldığını falan görüyor amaaan ne tiskiinç:) oğlanlar da yakışıklı olsa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…