Bu başlığı görünce buraya kesin yazmalıyım dedim. :)
Hiçbir zaman kullanmadım ama kullanan çok arkadaşım vardı. Gucci Rush . Kırmızı olanı tabii ki !
Baygınlık geçirten, bir o kadar kalıcı, keskin ve berbat bir koku. Çok ağır. Herkesin zevki farklı tabii ki. Çok seveni de var ama umrumda değil. Bana göre iğrenççç. O kadar güzel parfümler varken onca parayı bu parfüme verenlere yazık. Tüylerimi diken diken ediyor bu koku. Bu kokuyu ne zaman alsam nefesimi tutup kaçıp gidiyorum walla :)
Issey Miyake için ağır diyenlere ben de çok şaşırdım. Bence çok zarif ve güzel bir koku. Kullandıkça daha çok seviyorsunuz.
Genel kanı sanırım ağır kokular sevilmiyor. Ağır kokuları bir iki fıs sürmek kafi bence. Belki o zaman daha güzel kokarlar. Parfüm şişesine düşmüş gibi, banyo yapar gibi sıkmak parfümün güzelliğini bozuyor. Orjinaller zaten kalıcı bi de az sıkıp deneyin bence.
sizinler parfüm zevklerimiz bu kadarmı benzer :teselli: gucci rush bir sıktım aynı bana sinek kovucu spreylerin kokusunu anımsattı nefes alamadım sanki zehirleniyormuş gibi hissetmiştim iğrenç gelmişti üstelikte tavsiye üzerine denedim...
Issey Miyake ye gelince seneler evvel 100 ml. yazın ve kışın kullandığım cok fresh,temiz güzel bir parfümdür kullandıkça daha çok seviyorsunuz lafınıza katılıyorum hatta bir kaç kişi sormuştu ne kadar temiz kokuyorsunuz nedir kokunuz diye ....