• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En kötü parfüm hangisi sizce??

Bu başlığı görünce buraya kesin yazmalıyım dedim. :)
Hiçbir zaman kullanmadım ama kullanan çok arkadaşım vardı. Gucci Rush . Kırmızı olanı tabii ki !
Baygınlık geçirten, bir o kadar kalıcı, keskin ve berbat bir koku. Çok ağır. Herkesin zevki farklı tabii ki. Çok seveni de var ama umrumda değil. Bana göre iğrenççç. O kadar güzel parfümler varken onca parayı bu parfüme verenlere yazık. Tüylerimi diken diken ediyor bu koku. Bu kokuyu ne zaman alsam nefesimi tutup kaçıp gidiyorum walla :)

Issey Miyake için ağır diyenlere ben de çok şaşırdım. Bence çok zarif ve güzel bir koku. Kullandıkça daha çok seviyorsunuz.

Genel kanı sanırım ağır kokular sevilmiyor. Ağır kokuları bir iki fıs sürmek kafi bence. Belki o zaman daha güzel kokarlar. Parfüm şişesine düşmüş gibi, banyo yapar gibi sıkmak parfümün güzelliğini bozuyor. Orjinaller zaten kalıcı bi de az sıkıp deneyin bence.

sizinler parfüm zevklerimiz bu kadarmı benzer :teselli: gucci rush bir sıktım aynı bana sinek kovucu spreylerin kokusunu anımsattı nefes alamadım sanki zehirleniyormuş gibi hissetmiştim iğrenç gelmişti üstelikte tavsiye üzerine denedim...

Issey Miyake ye gelince seneler evvel 100 ml. yazın ve kışın kullandığım cok fresh,temiz güzel bir parfümdür kullandıkça daha çok seviyorsunuz lafınıza katılıyorum hatta bir kaç kişi sormuştu ne kadar temiz kokuyorsunuz nedir kokunuz diye ....

kesinlikle chanel no:5 eşimin bir arkadaşı gümrüğe gidiyordu aceleyle internetten bu parfümü seçtim seçmez olaydım tütün kolonyası paraya yazık

caccarel amor amor...................

ıyyyyyyyyyyyyy iğrenc.... aldım nıye aldısam bı dunya para döktum.. markayamı kandım..

acayıp bulantı yaptı bende....

avon for away , viva cappio, gucci rush kesinlikle beğenmiorum. ayrıca issey miyake ve cerruti süper bide avondan pur blanca

Ben parfümlere çok para dökmedim hiç yani dökemedim çünkü kokuya alerjim var :1shok: özellikle ağır baharatlı kokulara.. hala hafif ve çiçekli turunçlu kokular kullanıyorum koklayabiliyorsam kullanabiliyorum. kullanmak isteyip kullanamadığım bir sürü parfüm var.
Ayrıca kullanmadım ama caldion un koyu pembe bir parfümü var hayatımda kokladığım en kötü koku. Caldion un klasiğini beğenirim ama bahsettiğim parfüm berbat ve çok ağır!

issey miyake süperdir, koklayabildiğim nadir parfümlerden kaydirigubbakcemile3

Seneleer önce avon'dan bir parfüm hediye gelmişti hani siyah püskülü olan çingene pembesi kapaklı olandan. Sürüp yakın arkadaşıma yemeğe gittim, eşi dayanamadı camı açtı bu ne koku diye :( hemen attım bende. Geçende Armanı Cod aldım, eşim pek koku alamaz ama ona bile ağır geldi. gidip hemen değiştirdim, aslında benide çok cezbetmemişti alırken ama satıcı kız o kadar metettiki malesef yanıldım. Yada bana uymadıi kullanıp memnun olan varmı kızlar Armanı Kod'dan ??

valla aslında bu tip hatalarım o kadar çok oldu ki say say bitmez...
şimdilik ilk etapta aklıma gelenleri söyleyim..

gucci nin rush ı , bir de guerlain in samsara sı

guerlain in samsara parfümünün hastası arkadaslarım var. biraz agır ama güzel bi koku

bütün yazıları okudum ve en cok oy alan angel olmus şutarafagitti

angel dediğiniz Thierry Mugler - Angel parfümümü?

bütün yazıları okudum ve en cok oy alan angel olmus şutarafagitti

angel dediğiniz Thierry Mugler - Angel parfümümü?

evet, bahsedilen thierry mugler- angel. bi ara acaip popülerdi neyse ki şimdilerde geçti modası çok şükür

gucci rush da kötü oy alan parfümlerde ama ben beğenirim rushı.. ağır parfümlerden nefret ederim ama rush bana hiç ağır gelmiyodufisfisfis.. zevk meselesi işte.

bende avonun soft musk undan nefret ediyorum.
hacı misi gibi kokuyor.
çok tiksindim onun kokusundan. evde öleee duruyor

he bide bellisima var, amcamın kızı kullanırdı üstüne kusasım gelirdi bööögghhh

evet, bahsedilen thierry mugler- angel. bi ara acaip popülerdi neyse ki şimdilerde geçti modası çok şükür

gucci rush da kötü oy alan parfümlerde ama ben beğenirim rushı.. ağır parfümlerden nefret ederim ama rush bana hiç ağır gelmiyodufisfisfis.. zevk meselesi işte.

rush2 daha hafif 1 cok agır geliyor bana

thierry mugler ^^ innocence.^^ ıyyykk satış tuzagına düşmüştüm.bayıla bayıla anlattılar parfümü naniknanik,o an için etkilenmişim:)

Demek ki kötü parfümler sıralamasında 1.angel 2.gucci rush mış arkadaşlar.Sanırım bellisima da 3. lük için aday. Bende arkadaşlar gibi bu parfümlerin hiç hoş kokmadığını düşünüyorum.Ayrıca bende bir chanel 5 yıllanmak üzere beklemede .Ne kadar genelleme yapmayalım desekte bazı parfümler yüksek oranda beğenilmiyo burdan gözlemlediğimiz kadarıyla.

Back