• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En kötü parfüm hangisi sizce??

issey miyake..

püfff..ter gibi kokuyor...çok yakın arkadaşım kullanırdı, inatla çok dişi koktuğu, herkesin sorduğunu filan söylerdi de, biz de ter gibi koktuğundandır diyemezdikkaydirigubbakcemile3

ya ben vıva cappıo yu çok beyeniyodum bi de avonun for awayını ama erkek arkadaşım for away için ağır başımı ağrıtıyo dedi kibarca napıcagımı şaşrdım :( bana fikir verebilir misniz hafif ama çekici bi koku istyorum pur blanca nası acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim.

burberries den nefret ediyorum.çok bayağı geliyor bana..çok arkadaşım kullandı ama benim burnum bir türlü alışamadı ona
bide avon far away hiç sevmem çok ağır geliyor
avonun soft musk,night musk...ikiside ağır...

mutlaka sayacaklarımı çok beğenecekler de vardır ama :
chanel no 5
viva cappio ( hediye gelmişti lise yılarımda)
far away
angel ( angel innocent güzeldir ama)

Son düzenleme:
ya ben vıva cappıo yu çok beyeniyodum bi de avonun for awayını ama erkek arkadaşım for away için ağır başımı ağrıtıyo dedi kibarca napıcagımı şaşrdım :( bana fikir verebilir misniz hafif ama çekici bi koku istyorum pur blanca nası acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Pur blanca güzel değil. Hiç kullanma derim.Çiçek kokularından hoşlanıyorsan rare gold ya da little black deneyebilirsin.a.s.

kızlar,hala üretiliyormu bilmiyorum ama ıssey mıyake nin LEU'FE DISSEY diye bir parfümü vardı.kırmızı ateş topu şeklinde bir plastik şişesi vardı.hayatımda kokladığım en kötü parfümdü.biz arkadaşlarla o şişeyi bi şekilde yanlışlıkla kırdık ve ortalığa yayılan kokuyu 9 sene olmasına rağmen hiç unutmadım.DANGER!!!!!!!!!

DG Light Blue. Erkeklerin en beğendiği koku diye almıştım :utangac: kime hediye edeceğimi şaşırdım :-)
yıllar geçmesine rağmen kokusunu bir yerde duydukça midem bulanır hala.

herkes bayılıyo ama ben dior addicti hiç sevmedim.
benim tenimde hiç güzel durmadıbenneyaptımki

kenzo oooooooooooogggggggghh geldı esımde dıo ıgrennnnccc dıe boynerde bı sıkıolarmıs les gıbı kokuo dıo

kenzo oooooooooooogggggggghh geldı esımde dıo ıgrennnnccc dıe boynerde bı sıkıolarmıs les gıbı kokuo dıo

san akatılıyorumcnmm kenzo flower bana da ,renc geldi bir de miracle bir fıs denedim basıma agrı yaptı cok rahatsız edici geldi bana

allahım bıde esım soluo o ıgrenc kokuları alan varmıs allahın pıs curuk yumurta kokusuna dunyanın parasını vercem delırmelıyım nası verıolar salaklarkafamçokkarıştı

Şimdilerde piyasadaki parfümlerin hepsi birbirine benziyormuş gibi geliyor nedense...
ama parfüm almadan önce birkaç kez parfümeride deneyip o kokuyla biraz vakit geçirip öyle alırım böylece çöpe gitmez uzunca bir zamandır da body shop chymara kullanıyorum zaten öyle çok sık parfüm sıkmam, şişe daha bitmedi, beğeniyorum.

Ama bir arkadaşım bana angel ın promosyonunu vermişti, tek kelimeyle berbat bir koku onu attım.

Bundan 5-6 sene önce Dieselin bir parfümü vardı yeşil şişe hala var mı bilmiyorum parfüm kategorisine sokamayacağım kadar berbattı, hani odaya sıkılsa oda pis kokuyor dersiniz o derece kötü bir parfüm ve markadan dolayı aşırı pahalıydı

clinique happy de beğenmiyorum,

gucci rush ı beğenmeyen arkadaşlar çoğunlukta, ben o parfümü hiç kötü olarak düşünmedim, daha çok standart ve bir özelliği olmayan kokular başta dediğim gibi hepsi birbirinin aynı kokuyor...

Back