Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz kendimiz yağımızı çıkartıyoruz hiç dışarıdan almadıkSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Benim aldıklarım da teneke içerisinde. Çok araştırdim ve bu markadan memnun kaldım. Nermin Hanım'dan alirsaniz küçük harflerle " ovilo" kodu ile % 15 indirim yapiliyor bilginiz olsun.Nermin hanım gerçekten şahane. Ama cidden pahalı
Markaları geçtim de plastik şişe almayın gerçekten bir süre sonra tadı inanılmaz bozuluyor. Benimkiler hep çöpe gitmişti.
Nermin hn cam şişe. Çok memnunum tadı da hiç ağır değil
Aa şahane bilgii. Süpersin teşekkürlerBenim aldıklarım da teneke içerisinde. Çok araştırdim ve bu markadan memnun kaldım. Nermin Hanım'dan alirsaniz küçük harflerle " ovilo" kodu ile % 15 indirim yapiliyor bilginiz olsun.
Alıntı
Rica ederimAa şahane bilgii. Süpersin teşekkürler
Belki konu sahibine satarlar caanıım MüşteriKendi bahcesinden üretip kullananlar ateşiniz mi var iyi misiniz? Diger türlü yazma amacınız ne ki başkasi alamadiktan sonra? Anladik zeytinliginiz var bravo.
O ışık da yok emin ol :)Belki konu sahibine satarlar caanıım Müşteri
Ben anlamadım şimdi konu sahibi üreticiden mi almak istedi, yoksa güvendiğimiz markaları mı sordu?O ışık da yok emin ol :)
Güvenilir yerlerden almak zorlaştı dedigi icin güvenilir marka soruyor dupeduz bence :)) sence?Ben anlamadım şimdi konu sahibi üreticiden mi almak istedi, yoksa güvendiğimiz markaları mı sordu?
Bende öyle anladım ve algıladım.Güvenilir yerlerden almak zorlaştı dedigi icin güvenilir marka soruyor dupeduz bence :)) sence?
Ben komili kullanıyorumSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Ben aydinliym her daim aldığımız kişilerden alirosSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?