• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi soğuk sıkım zeytinyağı

Halil esen soğuk sıkım alıyorum
İnternetten de sipariş verebilirsiniz
En son file marketten asiltane aldım beğendim onu da

Benim aldıklarım da teneke içerisinde. Çok araştırdim ve bu markadan memnun kaldım. Nermin Hanım'dan alirsaniz küçük harflerle " ovilo" kodu ile % 15 indirim yapiliyor bilginiz olsun.

Nermin hanım gerçekten şahane. Ama cidden pahalı
Markaları geçtim de plastik şişe almayın gerçekten bir süre sonra tadı inanılmaz bozuluyor. Benimkiler hep çöpe gitmişti.
Nermin hn cam şişe. Çok memnunum tadı da hiç ağır değil
Benim aldıklarım da teneke içerisinde. Çok araştırdim ve bu markadan memnun kaldım. Nermin Hanım'dan alirsaniz küçük harflerle " ovilo" kodu ile % 15 indirim yapiliyor bilginiz olsun.

Alıntı

Kendi bahcesinden üretip kullananlar ateşiniz mi var iyi misiniz? Diger türlü yazma amacınız ne ki başkasi alamadiktan sonra? Anladik zeytinliginiz var bravo.
Belki konu sahibine satarlar caanıım 🙂 Müşteri 🤭

Datça köy ürünlerinin zentinyağını kullanıyorum yurtdışında ödülleri var çok lezzetli piyasaya göre biraz fazla pahalı ama değer bence

Biz halil esen ya da olive farm alıyoruz, ikisinden de çok memnunuz. Biri akçayda biri datçada ve internetten de sipariş verebilirsiniz. Hızlı geliyor

Bende 1-2 gündür tariş alıcaktım ama kafam karıştı.bizde pek zeytinyağı kültürü yok .salatalar için sadece almak istiyorum .3 model var ;1915,kuzey Ege ,Güney ege.en az acı hatta nerdeyse acılığı bogaz yakan acısı daha az olan hangisi acaba biliyor musunuz ?

Back