Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Benim aldıklarım da teneke içerisinde. Çok araştırdim ve bu markadan memnun kaldım. Nermin Hanım'dan alirsaniz küçük harflerle " ovilo" kodu ile % 15 indirim yapiliyor bilginiz olsun.
Nermin hanım gerçekten şahane. Ama cidden pahalı Markaları geçtim de plastik şişe almayın gerçekten bir süre sonra tadı inanılmaz bozuluyor. Benimkiler hep çöpe gitmişti. Nermin hn cam şişe. Çok memnunum tadı da hiç ağır değil
Benim aldıklarım da teneke içerisinde. Çok araştırdim ve bu markadan memnun kaldım. Nermin Hanım'dan alirsaniz küçük harflerle " ovilo" kodu ile % 15 indirim yapiliyor bilginiz olsun.