En iyi soğuk sıkım zeytinyağı

özemle yaşam’dan alıyorum ben. Her ayın 20sinden sonra indirimi de oluyor.

Kristal alıyorum ben yıllardır alışkanlık belki de annemde hep kristal alırdı

alanya’da ablamın komşularının tanıdıkları yapıp satıyorlar gittikçe alıp getiriyoruz. gidemezsek de otobüsle gönderiyorlar

Balıkesir Edremitliyim,zeytin bahçelerimiz var şuan hasat zamanı toplayıp kendimiz sıktırıyoruz,0.4 dizem geliyor yağlar.hem kendimiz tüketiyoruz hemde satıyoruz.iraliyim diye demiyorum ama Turkiyede en iyi yağ edremit yağı dır sofralık zeytinde de bursa gemlik

Sızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Komili sızma alıyorum bazende annem veriyor güvenilir bir yerden alıp, arkadaşlar bir video izledim hakiki zeytinyağını suya damlatıyor eğer damlalar bir bütün halini alıyorsa hakiki zeytinyağı, yok eğer ayrı ayrı kalıyorsa gerçek değilmiş artık ne kadar doğru bilmiyorum, evdekileri denedim birleşti damlalar ayçiçek yağı birleşmiyor asla

Sızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Ben Ege bölgesinde yaşıyorum biz kendimiz sıktırıyoruz, bu sene asitliğimiz 0.4 çıktı. Geçen sene de 0,3 çıkmıştı. 0,8 asitliğin altı natürel sızmadır bilirsiniz. 35 derecede sıktırıyoruz çok kaliteli. H 27 derece altı sıkım soğuk sıkımdır ek bilgi) Piyasada pazaryeri gibi özellikle etiketsiz yağ almamanızı rica ediyorum ben aynı zamanda gıda mühendisiyim ve işin içindeyim pazaryerinden numune olarak aldığımız yağda sudan boyası tespit ettik. Bu insani tüketime uygun olmayan sentetik bir boya. Maalesef.. ve yine markalı ürünlerde küçük mahalle arası market ya da benzeri satış yerlerinden almamanızı tavsiye ediyorum. Nedeni de etiket takliti. Örnek vereyim en son Kırlangıç yağın etiket takliti tespiti oldu ve topladık piyasadan. Gıda konusunda giderek hile artıyor maalesef insanların alım gücü ekonomi ve giderek kötüleşen ahlak değerlerimiz bunun başlıca nedenleri.

X