- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.034
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size yazmıştım üsttekini alintilamayi unutmusumKendi bahcesinden üretip kullananlar ateşiniz mi var iyi misiniz? Diger türlü yazma amacınız ne ki başkasi alamadiktan sonra? Anladik zeytinliginiz var bravo.
Benim iş yerinden arkadaş var o memlekettinden getiriyor ondan alıyorumSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Novavera alıyordum fiyatları altın ile yarışıyor artık alamıyorum.Sızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Hiç hazır paketlenmiş olarak almadık. Yaşadığımız bölgede zeytin ağacı bol çevremde tanıdıklardan alıyoruzSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Biz sabuncugilden aliyorduk ayvaliktan. Websitesi var erken hasat soguk sikim cok lezzetli ama artik kendi zeytinyaglarimizdan sıktırıyoruz ailecekSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?