• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi soğuk sıkım zeytinyağı

Ben de tam onu düşünüyordum meğer herkesin bahçesi varmış ve zeytin ağaçları varmış 😅 ayıptır söylemesi ben de indirim yakalarsam migrostan komili veya yudum egemden aliyorum naturel sızma olanı 😅😅
Allahım çok şükür benim gibi olanlar varmış, bir an tek ben mi marketten alıyorum diye düşünmüştüm.

Tagsis listesine baktıktan sonra bilinmedik markaları zaten almıyordum lakin köylü halkından da almıyorum, anlatılan bazı şeyler canımı sıktı.
Kendi Zeytinligim yok, tanıdık kimse de yok.
O sebeble Tariş, kristal, komili, yudum hangisi uygunsa artık.
Rivera olanını hamur işleri, makarna
Sızma olanını da yemeklere ve salataya.
Arada fındık yagi da alıyorum hamur işleri için.
Çiçek yağını komple biraktim
Yudum Egemden tağşiş listesinde vardı, bilginize.

Sızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Merhabalar eşim Balıkesir Burhaniyeli. Annesi babası tarlada çıkarıp kendileri üretiyorlar gerçekten çok lezzetli oluyor, denemek isterseniz özelden ulaşabilirsiniz size tadımlık verebiliriz beğenirseniz alırsınız😊

Selamlar 🌹meğer kadınlar kulubünde zeytinyağı tüketenlerin çoğunun tanıdığı bir zeytinyağı üreten birileri varmış. 😅Şaşırdım doğrusu. Kristal veya Marmara birlik soğuk sıkım alıyorum. Turuncu amblemi olan marketlerde ara ara indirime giriyor. Bu şekilde uyguna yakalamaya çalışıyorum. Denediklerim içinde bu fiyata en beğendiğim bunlar oldu.

Sızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Ben direk memleketten getiriyorum. Nar ekşisi sumak pulbiber de öyle. Komşular yapıp satıyor başka türlü bu zamanda hiçbir markaya güvenemem sanırım. Sizin de öyle bi yerden bir akraba bir arkadaşınızın akrabası güvendiğiniz biri varsa onlardan almanızı tavsiye ederim

Back