Ne mutlu size ,Bizler nerelerden alacağız herkesin bahçesi yok malesefkiKendi bahçemizin zeytinlerini toplayıp soğuk sıkım yapıyoruz. Yoksa hayatta kullanamam çünkü. Ortalık dolandırıcı dolu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne mutlu size ,Bizler nerelerden alacağız herkesin bahçesi yok malesefkiKendi bahçemizin zeytinlerini toplayıp soğuk sıkım yapıyoruz. Yoksa hayatta kullanamam çünkü. Ortalık dolandırıcı dolu.
ayvalık zeytinyağı yazınca hangisine güvenip alacağızBen her yağı kullanamıyorum mideme dokunuyor. Ya soğuk sıkım ya da erken hasat tercih ediyorum. Ayvalık bölgesinde tanıdığım oranın köylüsünün bir markası var ondan alıyorum. Fiyatları da uygun.
Marka olarak reklama girer mi bilmiyorum ama İnternete de yazarsanız Ayvalık zeytinyağı diye bir sürü firma çıkacaktır. Oranın zeytinyağı çok iyi bence ama maalesef zeytinleri hiç beğenmiyorum onu da Bursa tercih ediyorum.
Tadındaki acılık filtreleme aşamalarıyla ve zeytin çeşidiyle alakalı, aynı şekilde berraklık ve bulanıklık da. Renk de hasata göre değişiyor erken hasat farklı geç hasat farklı renk verir.bahçeleri olanlar çok şanslı size bir sorum olacak o zaman ; soğuk sıkım, sızma zeytinyağını ilk görsel olarak sonrada tadına( tat birazda zevk meselesi ama kimi hafif acı sever kimi daha hafif) bakınca nasıl anlayabiliriz iyi bir yağ olduğunu
Evet, Köklü Zeytincilik’in de yağı çok güzel.Babaannem yapardı 3-4 senedir yaşlılıktan yapamıyor. Önceki sene tesadüfen İzmir fuarında Tire belediyesi standında Avilo marka almıştım. Bizimkine çok yakın tadı, doğallığı da güzel bulabilirseniz tabii. Onun dışında Ayvalık Köklü Zeytincilik de çok iyi zeytinyağı çıkarıyor sipariş için internet sitesi de var sıklıkla bu ikisinden alıyoruz.
Yani benim bildiğim orada Köklü var, Özgün var, Dalgıçoğlu var bunlar daha eski firmalar, Güven Asa duydum o da migrosta falan satılıyordu indirimde demislerdi. Ben ismi pek de duyulmamış bir yerden alıyorum ama şimdi denetimlerde neler duyuyoruz. O nedenle de açıkçası çok marka da önermek istemiyorum, vebalini de almak istemem kimsenin. Sonucta kendim üreticisi değilim, çok da anlamam zeytinyağı işinden ama oraların zeytinyağlari iyi oluyor. Zaten bir sürü firma da var bu işle uğraşan.P
ayvalık zeytinyağı yazınca hangisine güvenip alacağız
Yani normalde satış yapmıyoruz küçük miktarlarda ama denemek isterseniz yardımcı olabilirim.Ne mutlu size ,Bizler nerelerden alacağız herkesin bahçesi yok malesefki
Merhaba ben Aydında ikamet ediyorum kendi bahçemizden annemler topluyor sıktırıyoruz en sağlıklısı bence hangi ilde oturuyorsunuzSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Güveb asaSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?