En iyi Minimizer(Kltc) sütyen hangisi?

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 6 ay önce aldım berlei südyen çok memnunum ten rengi aldım şimdi beyazını alcam almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim yalnız ben emzirdiğim için göğüs uçlarım belli oluyor kışın ceketten belli olmuyordu yazın nasıl yapcam bilmiyorum südyen ince olduğu için göğüs ucumu belli ediyor göğüs ucu kapatıcı bantlar yada pedler satılıyormuş kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum..

kom nelly ve rosenna kullanıyorum gayet memnunum ..

selam göğüsten ziyade beden büyüklüğü var ve kom kullanıyordum balenleri bir süre sonra delip çıkıyor, iyi güzel toparlayan bir sütyen bakıcam göğüs arası yaygın onu toparlayan sütyen hangisi ve nerede bulabilirim

Merhaba arkadaşlar, Berlei minimizer sütyen aldım.Henüz hiç kullanmadım;ama alırken denediğimde göğüs uçları çok sivri geldi;fakat giydikçe düzeleceğini,göğsün şeklini alacağını söylediler.Gerçekten öyle mi ,kullananlar söyleyebilir mi lütfen. Yoksa değiştirmeli miyim?

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

en son nbb nin toparlayıcı sütyenini aldım cok ince olduğu için ucları belli ediyor
pazardan 6 tl ye aldım daha güzel topluyor ve kuması daha kalın kom'a o kadar para veremem o da belli edicek sonucta

sayenizde berlei ile tanıştım ve hayatım kurtuldu bu arada daha önce denemediğim modelde kalmamıştı ...sırt ağrılarımdan kurtulmamda cabası tabi herkese şiddetle tavsiye ederim

yeni incinin modelleride güzel ma biraz uçlar belli oluyor sanırım.komun bir modeli var dikişsiz ama 60 tl civarı...

komun sheena modelini çok övdü birisi, onu aldım. önce duruşunu çok sevdim ama üzerine yatmamla bozulması bir oldu. önce belki de yıkamadandır dedim, aynısına salaklık edip 50 tl daha para verdikten 2 gece sonra anladım ki üzerine yattığım için bozulmuş. bi sürü marka denedim hiçbirinden memnun kalmadım. dantellilerden hoşlanmıyorum, balensizler dik tutmuyo, sade kumaştan olanlarsa göğüs ucunu belli ettiği için nefret ediyorum, rahat olamıyorum... yok yok.. bana çare yok..

bence berlei büyük göğüsler için kesinlikle en doğru seçim..şans eseri almıştım 2 yıldır üzerimde hiç mi deforme olmaz, olmadı. aldığım dükkan kapanmış yoksa gidip parasına bakmadan 2-3 te daha alacağım.

kom, altanve yeni inci güzel
ama geçen gün satıcının ısrarlarıyla nbb aldım
böyle bi rahatlık olamaz çok memnun kaldım
üstelik fiyatı da diğerlerine göre çok uygun 20 liraya aldım

Eki Görüntüle 440711
..............................

Son düzenleme:
kızlar berlei 510 kullanıyorum, toparlayıcılığından oldukça memnunum, tek sıkıntı dikişlerin belli olması, aynı kalitede ama buradayım diye bağırmayan bir marka&model önerirseniz çok makbule geçer

bende ayni bu model KOM (serena) modelini kullandim aynisi gibi birsey..
inanilmaz rahat kesinlikle haklisin arti uzunnn zaman kullaniliyor...

Son düzenleme:
Yıllarca Kom kullandım, yaklasik 1 senedir de Berlei kullandim ve cok memnunum bundan sonra kom ya da digerlerinin yuzune bakmam :)

kızlar berleiyi alabileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz yasadığım yerde bulamıyorum hiçbir sekilde yardımlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…