Triumph Shape Sensation W01[/nerden bulabilirim
Evet canım ne yazıkki belli oluyor. Ama ben hep atlet giyerim, bir de hiçbir zaman çok ince yumuşak kumaşlar giymedigim için sorun olmadı. Çok memnunum aslında, ama artık farklı birsey kullanmak istiyorum ben de.Berlei minnizer kullananlar, uç dikişleri cok belli olmuyo mu? 2 tane birden aldim ama aklima takildi
Evet canım ne yazıkki belli oluyor. Ama ben hep atlet giyerim, bir de hiçbir zaman çok ince yumuşak kumaşlar giymedigim için sorun olmadı. Çok memnunum aslında, ama artık farklı birsey kullanmak istiyorum ben de.
nasıl küçüldürler??!!!bende kom kullanıyorum gayet güzel hemde çok çok dik tutuyo göğüsleri.gerçi artık bu tarz sutyenlere pek ihtiyacım kalmadı çünkü küçüldüler.
Ben de burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine berlei b-510 aldım.Gerçekten de küçük gösteriyor ve toparlıyor bence.Bir arkadaş göğsü sivri gösterdiğini aldığına pişman olduğunu yazmış.Evet önce kolalı olduğu için sert ve sivri bir görüntüsü var sütyenin.Ancak satıcı kız bana dediki yıkayınca bu sertlik ve diklik kaybolacak.Dediği gibi yıkandıkça zamanla iyice yumuşadı.Geçen sene almıştım.Sütyenin altında balen yok.Yanlarda balen var.Üstelik sütyenin askılarıda kalın.Böylece omuzları fazla kesmiyor.Bu zamana kadar hep kom markanın barbara modelini kullanıyordum.Oda iyi bir sütyen.Ancak askıları ince kalıyor ve omuzlarımı acıtıyor,kesiyor.Berlei kadar da küçük göstermiyor.Küçük gösterme ve toparlama konusunda berlei gerçekten çok daha iyi bence.Bir de trumph markaya iyi diyorlar. Onuda merak ediyorum.Ama hiç alıp denemedim.Berlei almak isterseniz internette satan bir iç çamaşır firması var.Ordan alabilirsiniz.Ben Ankara'da tek bir alışveriş merkezinde buldum.Ordan aldım.Oranın adresinide internetten bulmuştum.
Kac ayda yada gunde 2 beden kücultuyor bide taktigin zaman kucuk gosteriyormu ilk taktigindaBen de burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine berlei b-510 aldım.Gerçekten de küçük gösteriyor ve toparlıyor bence.Bir arkadaş göğsü sivri gösterdiğini aldığına pişman olduğunu yazmış.Evet önce kolalı olduğu için sert ve sivri bir görüntüsü var sütyenin.Ancak satıcı kız bana dediki yıkayınca bu sertlik ve diklik kaybolacak.Dediği gibi yıkandıkça zamanla iyice yumuşadı.Geçen sene almıştım.Sütyenin altında balen yok.Yanlarda balen var.Üstelik sütyenin askılarıda kalın.Böylece omuzları fazla kesmiyor.Bu zamana kadar hep kom markanın barbara modelini kullanıyordum.Oda iyi bir sütyen.Ancak askıları ince kalıyor ve omuzlarımı acıtıyor,kesiyor.Berlei kadar da küçük göstermiyor.Küçük gösterme ve toparlama konusunda berlei gerçekten çok daha iyi bence.Bir de trumph markaya iyi diyorlar. Onuda merak ediyorum.Ama hiç alıp denemedim.Berlei almak isterseniz internette satan bir iç çamaşır firması var.Ordan alabilirsiniz.Ben Ankara'da tek bir alışveriş merkezinde buldum.Ordan aldım.Oranın adresinide internetten bulmuştum.
Nasıl küçüldülerbende kom kullanıyorum gayet güzel hemde çok çok dik tutuyo göğüsleri.gerçi artık bu tarz sutyenlere pek ihtiyacım kalmadı çünkü küçüldüler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?