En iyi Minimizer(Kltc) sütyen hangisi?

slm kızlar ben sayfaları okudum ve kom almaya karar verdim adanada yaşıyorum ve internet den baktım adanada kom mağazası yok sadece komu satan bir kaç mağaza var bu mağazalar çeşit bakımından nasıl bilemem ama aradığımı bulabilir miyim pek sanmıyorum adanada oturan arkadaşlar yardım edin lütfen :26::26::26:

slm kızlar ben sayfaları okudum ve kom almaya karar verdim adanada yaşıyorum ve internet den baktım adanada kom mağazası yok sadece komu satan bir kaç mağaza var bu mağazalar çeşit bakımından nasıl bilemem ama aradığımı bulabilir miyim pek sanmıyorum adanada oturan arkadaşlar yardım edin lütfen :26::26::26:

slm kızlar ben sayfaları okudum ve kom almaya karar verdim adanada yaşıyorum ve internet den baktım adanada kom mağazası yok sadece komu satan bir kaç mağaza var bu mağazalar çeşit bakımından nasıl bilemem ama aradığımı bulabilir miyim pek sanmıyorum adanada oturan arkadaşlar yardım edin lütfen

o kadar çok sütyen denedim ki. marks&spencerdan bile 60-70 tl lik sütyenlerinden çok aldım ama bir gün tesadüfen hayatımın sütyenini buldum.
yeni incinin küçültücü sütyeni gerçekten şahane. hem diğer toparlayıcılar gibi askısı omzum kadar kalın değil yaz aylarında kullanımı çok rahat o yüzden. askıları da çıkıyor üstelik. sadec düz danteli falan filan yok.
kesinlikle tavsiye ediyorum çok memnun kalırsınız 30 tl civarı bir fiyatı var. göğüsleri hem dik tutuyor hemde gerçekten bi beden küçük gösteriyor. netten yazarsanız görürsünüz askısız resimleri var.

tarafımdan bizzat dennemiş ve şu an ilk 3ümde yer alan toparlaıcılarımı yazayım,mutlaka alın derim.iilk ikiisni burdaki arkadaşların tavsiyesiyle aldımm ve çok çok teşeşkkür edeiyrum onlara...
1-triumph doreen (dantelli olan) 90 tl civarı
2-berlei 510 70 tl
3-kom barbara 40-45 tl

Ben 2 yıl öncesinde bi sütyen keşfettim ve 2 yıldırda onu kullanıyorum cok memnunum.
Üstelik öyle pahalı bi şey de değil. Markası le-jardin 15 tl ye alıyorum. Straples ve yanlardan toparladıgı için de küçük gösteriyor. Deneyin derim...

Yaklaşık 12 yıldır Marks&Spencer'dan alırım. Uzun zamandır göğsümün yan tarafında bir ağrı var. Hatta bunun için mamografi falan bile çektirdim. En sonunda ağrının sebebinin sütyenin baleninden kaynaklandığını anladım. Askılarım durmadan sıyrılıp düşerdi mark&spencer çamaşırlarımda. Altan marka bir sütyen aldım. Comfort 111 yazıyordu galiba. İnanın çok memnun kaldım. Hem baleni çok güzel yumuşak, hem toparlayıcı hem de askılarım sıyrılıp düşmüyor kollarımın üzerine. Denemenizi öneririm. :92:

H&m sütyenlerinide tavsiye ederim ben 80d kullanıyorum ama öncesinde daha büyüktü bedenim o zamanda kuzenim yurtdışından h&m getiriyordu bana kalıpları derleyen toparlayan cinsden

H&m sütyenlerinide tavsiye ederim ben 80d kullanıyorum ama öncesinde daha büyüktü bedenim o zamanda kuzenim yurtdışından h&m getiriyordu bana kalıpları derleyen toparlayan cinsden

Kesinlikle H&M sütyenini bende tavsiye ederim. bir çok arkadaşımıda ben alıştırdım

Kesinlikle kom derim arkadaşlar. gerçekten kaliteli. bir kere alıyorsun yıllarca kullanıyorsun.

Valla ben buradaki tavsiyeler üzerine berlei aldım.Bir mucize bekledim ama malesef.Daha büyük,sivri ve kötü görünüyor.Giyiyorum ama verdiğim paraya acıdığımdan.İlk zamanlar kendimi avuttum iyi oldu,topladı bilmem ne diye ama yakınlarımın söylemesi üzerine moralim bozuldu.Ne yapıcam ne alıcam bilemiyorum.En iyi yol küçültme ameliyatı galiba :44:

Ben de burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine berlei b-510 aldım.Gerçekten de küçük gösteriyor ve toparlıyor bence.Bir arkadaş göğsü sivri gösterdiğini aldığına pişman olduğunu yazmış.Evet önce kolalı olduğu için sert ve sivri bir görüntüsü var sütyenin.Ancak satıcı kız bana dediki yıkayınca bu sertlik ve diklik kaybolacak.Dediği gibi yıkandıkça zamanla iyice yumuşadı.Geçen sene almıştım.Sütyenin altında balen yok.Yanlarda balen var.Üstelik sütyenin askılarıda kalın.Böylece omuzları fazla kesmiyor.Bu zamana kadar hep kom markanın barbara modelini kullanıyordum.Oda iyi bir sütyen.Ancak askıları ince kalıyor ve omuzlarımı acıtıyor,kesiyor.Berlei kadar da küçük göstermiyor.Küçük gösterme ve toparlama konusunda berlei gerçekten çok daha iyi bence.Bir de trumph markaya iyi diyorlar. Onuda merak ediyorum.Ama hiç alıp denemedim.Berlei almak isterseniz internette satan bir iç çamaşır firması var.Ordan alabilirsiniz.Ben Ankara'da tek bir alışveriş merkezinde buldum.Ordan aldım.Oranın adresinide internetten bulmuştum.

Son düzenleme:
saatlerdir okuyorum sonuç:bellei b510 oldu az önce şipariş verdim baki iç giyimden 62,99liraydı en ucuz oradaydı yanında hediyesiyle birlikte ürüne yarın ulaşırım sanırım düşüncelerimi aktarıcagım elime geçtiğinde sevgiler

çok büyüğüde hoş olmuyor canım.özellikle zayıfsan vücudunda alakasız duruyorlar.ben de büyüklüğünden rahatsız olanlardanım

dün tesadüfen berlei 510 aldım ve çok memnun kaldım..sütyene harcadığım paraya yazık dolapta uymayan ve bekleyen bir sürü sütyen var ..sivrilik konusu benimde dikkatimi çekti ama düzgün bir toparlayıcı atlet o işide hallediyor..:) ankara kızılaydan aldım sıkı pazarlıkla 80 den 55 indirdiler..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…